reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy w Holandii

Ja nie moge narzekac w nocy wstaje raz na sisiu i reszte przesypiam . Ja tez nie mam jeszcze nic , u mnie mala jest w pozycji wyjsciowej .. tak naprawde nie wiadomo co gorsze.. duzo przytylas w ciazy?? Ja tylko 12 kg , jak bylam teraz na wizycie to ona ze mam maly brzuch ale pelny dziecka wiec powinno byc w normie . :) nie rozumiem pytania o kramnzorg moglabys je sprecyzowac?

reklama
Ja tez mam kraampakket a lozka nie zamiezam podnosic przy pierwszym podnosilismy przy drugim juz nie teraz tez nie zamiezam
A niby trzecie dziecko jeszcze szybciej sie rodzi to teraz to chyba w 15 minut urodze [emoji33][emoji33][emoji12]
No wlasnie czy to łóżko jest tak mega ważne?tak samo jak te termofory?ja zamowilam te podnosniki na 15.10ale teraz mysle ze moze być za późno :)

Ja nie moge narzekac w nocy wstaje raz na sisiu i reszte przesypiam . Ja tez nie mam jeszcze nic , u mnie mala jest w pozycji wyjsciowej .. tak naprawde nie wiadomo co gorsze.. duzo przytylas w ciazy?? Ja tylko 12 kg , jak bylam teraz na wizycie to ona ze mam maly brzuch ale pelny dziecka wiec powinno byc w normie . :) nie rozumiem pytania o kramnzorg moglabys je sprecyzowac?
Chodziło mi właśnie czy masz juz łóżko podniesione,te kruiki i ich wymagania? No u mnie mały ma być w normie niby położna "wyczuwa" ze do 3,5 kg wiec myślę że jakoś pójdzie:)

No wlasnie czy to łóżko jest tak mega ważne?tak samo jak te termofory?ja zamowilam te podnosniki na 15.10ale teraz mysle ze moze być za późno :)
Termoforty tak sa wazne bo wracasz do domu po paru godzinach po porodzie i dziecko musi trzymac temperature a one wietrza pokoje ma byc max 18 stopni w sypialni
A dziewczyny planujecie miec dzidzie u siebie w sypialni w ciagu nocy ?
Ja mam kolyske kolo lozka i planuje zeby mala na poczatku byla z nami

Termoforty tak sa wazne bo wracasz do domu po paru godzinach po porodzie i dziecko musi trzymac temperature a one wietrza pokoje ma byc max 18 stopni w sypialni
A dziewczyny planujecie miec dzidzie u siebie w sypialni w ciagu nocy ?
Ja mam kolyske kolo lozka i planuje zeby mala na poczatku byla z nami
Tak my kupiliśmy dostawke,bałabym się spać razem z maluszkiem ze go zgniote, a wstawać też by ciężko bylo co chwile jak dla mnie,planuje tak żeby do roczku spał z nami w sypialni potem juz go przenieść do jego pokoiku , ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce ;))

U mnie juz trzecie dziecko i troche sie zdystansowalam do ich wymogow dlatego niepodnosze tego lozka moj syn jak sie urodzil tez niemogl sie ogrzac a urodzil sie w polowie lipca i po dwa wkladaly pod kocyk

No właśnie byłam ciekawa jak ich wymogi się sprawdzają w praktyce , czy to poprostu nie pic na wode :) ale dobrze wiedzieć ze termofory są ważne i przydatne, a ogolnie jak wspominasz krammzorg ,mialas Polki? Bo ja jakoś tak nie mogę sobie tego wyobrazić ze przez tydzien po domu będą mi się kręcić i to od rana hehe:)

reklama
Do góry