Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jaki kraamzorg ? Holenderski czy Polski ?Nie wiem sama. We wtorek mam wizyte kontrolna pierwsza takze sie dowiem czy mala dobrze przybiera na wadzea idz Ty z tym kramzorgiem to jakas porazka mialam dwie rozne baby pierwsza zupelnie nic nie robila tylko w telefonie siedziala a ta druga to caly dom codziennie sprztala gore i dol i jeszcze dzieckiem sie zajmowala . Nisety ta druga dostalam na koniec i nie bylam swiadoma tego ze ta pierwsza tez powinna to robic ale zadzwonilam na skarge i powiedzialam a nnajlepeze jest to ze byla u nas 3 h a jak sie okazalo wpisywala sobie 4 h
Nie wiem sama. We wtorek mam wizyte kontrolna pierwsza takze sie dowiem czy mala dobrze przybiera na wadzea idz Ty z tym kramzorgiem to jakas porazka mialam dwie rozne baby pierwsza zupelnie nic nie robila tylko w telefonie siedziala a ta druga to caly dom codziennie sprztala gore i dol i jeszcze dzieckiem sie zajmowala . Nisety ta druga dostalam na koniec i nie bylam swiadoma tego ze ta pierwsza tez powinna to robic ale zadzwonilam na skarge i powiedzialam a nnajlepeze jest to ze byla u nas 3 h a jak sie
mama&baby polskiA jaki kraamzorg ? Holenderski czy Polski ?
Ja miałam Kajtek i miałam super dziewczynę. Dlatego mi się udało [emoji16]mama&baby polski
Okej, no to faktycznie nie najlepiej , ale myślę, że ja też wybiorę już holenderski kraamzorg , zresztą napewno wezmę mniej godzin bo już mam doświadczenie [emoji6]No nastepnym razem wezme holendesrki bo i tak mialam panie ktore nie byly polkami a na pierwszej rozmowie mowilam ze chce polke
Okej, no to faktycznie nie najlepiej , ale myślę, że ja też wybiorę już holenderski kraamzorg , zresztą napewno wezmę mniej godzin bo już mam doświadczenie [emoji6]
Wczoraj szczepilam mała , naszczescie noc obeszło się bez gorączki i mała super spała [emoji6] No ja chcialam 24 h a wyszlo 31 bo one sobie po 4 h siedzialy bo tak ik kazano . I nas dopier 3 tydz wiec pierwsze szczepienie jest w2 miesiacu