reklama

Mamy z Austrii

reklama
Anitaka no to super, że wszystko ok. U nas kontrola ze szczepieniem 19.11. Zobaczymy czy coś urośnie i przytyje...narazie na mojej wadze 8300 :( i 70cm :/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Patrzcie jaka pierruche tesciowa przyslala :D to jakas salatkowa podobno i troche ostrzejsza w smaku od zwyklej...moge to dawac malej czy to jakis mutant czy cos...bez pestycydow bo z wlasnego ogrodka :)

uploadfromtaptalk1476871386351.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1476871386351.jpg
    uploadfromtaptalk1476871386351.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 245
O hoho ale.pietrucha. moja mama to w tym roku nie ma pieteuszki ani korzenia ani natki.

A co za szczepienie bedzie Laura miec??

Hmm dzis dalam Łucji picie do bidonu. Kupilam chyba z dwa mies temu taki od 6mies. Ciekawe czy nauczy sie pic. Narazie gryzie rurke. :)

Dzięki za wszystkie rady :) Dokładnie tak nie mam jeszcze meldunku tutaj więc najszybszy i najprostszy sposób to ślub cywilny i będzie mniej problemów z załatwianiem. Tylko teraz musimy podjąć decyzję gdzie prowadzenie całej ciąży, tym bardziej że zatrudniona jestem w Pl i tu pewnie później L4.

Witam wszystkie mamy, jestem nowa. Urodziłam w listopadzie 2015 roku synka, wybrałam wariant 12 miesięcy, przy czym w pracy dostałam Karenz na 2 lata, okazało się, że jestem w drugiej ciąży. Czy któraś z mam orientuje się czy po tych 12 miesiącach muszę wracać do pracy czy mogę siedzieć z dzieckiem w domu do ukończenia 2 roku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry