reklama

Mamy z Austrii

reklama
Tak Anet właśnie bez szelek można a moja cora 24/7 musi nosić :(
ehh 20 podejście do napisania posta zakończone powodzeniem [emoji27] Gabi jak nie lubiła spać od urodzenia za dnia tak dalej jej zostało.. Wczoraj 15 min z zegarkiem w ręku, dziś ZERO drzemek za dnia (wstala przed 6) ja nie wiem skąd ma tyle energii [emoji43] chyba wysysa ja razem z mlekiem ze mnie. A podobno maluszki lubią drzemki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

KulkaP moj tez na poczatku bardzo malo spal. Wlasciwie to tylko odpoczywal przy cycku. Po 3 mcach nie karmilam juz calymi dniami i wtedy udalo nam sie wprowadzic rutyne. 90 minut aktywnosci i jak zaczal ziewac albo trzec sobie raczkami buzke albo po prostu nic juz mu nie pasowalo to zaraz go usypialismy. Jak czekalismy za dlugo to ciezko bylo uspic. Do tej pory maly wytrzymuje max 2h potem robi sie meczacy.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Happy tak mi się zdaje ze u mnie też może mieć to związek z odpoczynkiem przy cycu. Jak zacznie ''jesc'' to nawet po 2 godziny na jednym potrafi wisieć i przyspiac. A jak zasnie i się odklei to odłożyć się jej nie da bo natychmiast jest pobudka :( Jak kładziesz Johnatana na drzemke w dZień to w tym samym miejscu co na noc?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry