Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale tu naprodukowalyscie mamuski
Gratulacje dla przyszlych mam [emoji4]
My niedawno dopiero wrocilysmy do zdrowia. Nie zazdroszcze jednej drzemki u nas poki co sa jeszcze dwie ale to pewnie dlatego ze w nocy prawie wogole nie spimy :/
Ha karola skad ja to zanam moje dziecko uczy sie juz powoli samo chodzic nie chce w wozku nie chce jezdzic w foteliku w aucie chce tylko albo na rece albo chodzic po podlodze Nauczyla sie wymuszac wszystko placzem oj zgrozo mam mala terrorystke w domu [emoji23] na dodatek gryzie wszystkich :/
Ola nie daj się
Ja się mega nie mogę przyzwyczaić do płaczu, bo moje dziecko nie płakało jakoś typowo jako noworodek nawet, bardziej skuczało a teraz też wyje jak jej coś nie spasuje hehe
Hej dziewczyny ale produkujecie co do tego że przedszkole to wylengarnia to prawda, Elizka już od półtora miesiąca kaszel na przemian z katarem i zapaleniem gardła w Polsce się jej polepszylo tydzień chodzi do przedszkola i znów kaszel byle do świąt na dwa tygodnie zmieni klimat to może jej przejdzie kupiłam jej entitis zobaczymy czy pomoże Klara na szczęście tylko katar w poniedziałek pierwsze szczepienie. Klarcia już ma ponad miesiąc od początku przesypia w nocy od ostatniego karmienia 6 godziny czasem się zdarzy krócej. W dzień je śpi czasami sobie leży i patrzy wszystko mogę zrobić, trochę ja brzuch boli ale nie jest źle w wózku lubi jeździć. Trochę męczące jest jak muszę obie rano o 8 ubierac i w każdą pogodę iść .
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Gabi zdrówka dla dzieciaków.
Laura też na jesień pójdzie do żłobka to czekam, aż wejdzie między te wszystkie wiszące gile [emoji14]
Fajnie, że Klara grzeczniutka. Elizka też taka była jako niemowle czy zupełne przeciwieństwo?
Powodzenia na szczepieniu i mam nadzieję, że Klara już zdrowa całkiem przed szczepiem
Współczuje wychodzenia, ja jak mam zebrać siebie z rana i młodą po świeże bułki to mi się odniechciewa wszystkiego...
Cześć Mamusie ! u Nas 19 tydzień! dziś byliśmy na wizycie u ginekologa...okazało się ze że szkraba wszystko bardzo dobrze dałej nie znamy płci taki z niego wstydzić ze chowa, zakrywa się do badania lekarz stwierdził że lozysko jest przodujace... niestety nie udało się rozwinąć tematu bo jak stwierdził lekarz wszystko się okaże jak to będzie... trochę mnie to martwi miała któraś z Was może taka przypadłość ?? pracuje też stojąco na kuchni wiec troszkę się boje :/ plus niestety walcze z klykcinami wywołanym hpv chociaż sam wynik zakażenia wirusem wyszedł negatywny... stąd moje pytanie czy istnieje możliwość jeśli tak to gdzie na zrobienie ponownego usg i konsultacje drugiego ginekologa ?? oraz z tego co wiem zakończę prace na 8 tygodni przed terminem porodu, istnieje możliwość zwiększenia do 12 tygodni w jaki sposób mogłabym się o to ubiegać ?? gdzie się udać ?? jakie kryteria spełniać jakie dokumenty zdobyć ?? pozdrawiam serdwcznie i dziękuję za każdą pomoc
Karolaska Klara trochę grzeczniejsza Elizka więcej jadła w nocy równo co 3 godziny. Elizce trochę bardziej brzuch do kuczal ale w sumie to nie mam co narzekać obie super. Elizka dalej grzeczna tylko się strasznie złości i fochy pokazuje, gada tyle że nie raz można zwariować na wszystko ma odpowiedź
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe Gabi dzieci są cfane [emoji14] ja nie wiem skąd one biorą te swoje teksty czasami...
Aga 12 tyg. przed? Hmmm... po to wiem, ale przed zaraz się chętnie doedukuje. Otworze swoją "biblię" i sprawdzę. Może mi umknęło
Ale jak masz stojącą pracę i przodujące łożysko to idź do niego jeszcze raz i spytaj o Freistellung. W trakcie ciąży lekarza możesz chyba tylko raz. A normalnie raz na kwartał
Zawsze możesz też pójść ten jeden raz prywatnie bez E-Card bo za USG pewnie i tak trzeba będzie zapłacić...
Aga no i nie znalazłam takich info o 12 tyg. przed.
Zakaz pracy jest od 8tyg. przed rozwiązaniem. Ale jak pracujesz na kuchni to może Cię zainteresować, że od 21wszego tyg. nie możesz stać dłużej niż 4h Potem pracodawca musi Ci znaleźć zajęcie na siedząco. No i możesz tak naprawdę cały dzień leżeć [emoji14]