Hej dziewczyny
My jutro do Pl wybywamy.Po swietach mezus do pracy wraca a ja z dzieciakami jeszcze z 2 tyg. posiedze,a co....w kraju nie bylam od sierpnia zeszlego roku

Spoznione zyczonka dla Majusi -sloneczko- usmiechu,zdrowka,full zabawek,ogrom milosci i nieustajacej radosci dla rodzicow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuska-wspolczuje przezyc i tez mam nadzieje ze dziecko nie ucierpi za brak kompetencji lekarza,ktory zaczyna caly proces od konca,brrrr
Vici-no witaj z powrotem.Jak w PL?Jak sprawa z finanzamtem?
No oby ta robota byla lepsze i kasowo i czasowo:-)
Ostatni tydzien mozna powiedziec ze pechowo u mnie,bo mnie kanary w U-banie zgarnely,a ja jechalam sobie nieswiadoma niczego.Wyciagam wochenke,pokazuje a tu okazuje sie ze ona z popszedniego tygodnia.Po prostu wychodzac rano przerzucilam ja z torebki do plecaka bedac swiecie przekonana ze biore wlasciwa a tu stara nie wyrzucona no i przyszlo mi placic 70 euro kary

A ta dobra lezala sobie w torebce jak nigdy nic.Tak jakby mi sie przelewalo......
Finansowo jakos nie mozemy wyjsc na prosta,echhh
Dzis zakupilam na willhaben corci ten wychwalony przez was laufrad,nawet z nia bylam po odbior,myslalam ze troszke po drodze sobie pocwiczy ale okazalo sie ze siodelko za wysoko bylo i czubkami palcow sie odpychala i rownowage tracila,no i na nastepne cwiczenia przyjdzie pora po naszym powrocie.Zobaczymy czy sie wzajemnie polubia

Dziewczyny ja po wczorajszych masazach.Bylo bosko,50 min przyjemnosci,plecki ,nogi i stopy!
W PL jeszcze piling i fryzjer na mnie czekaja.No mowie wam odmlodze sie o jakies 10 latek,ha,ha;-)
Na koniec
SPOKOJNYCH,RODZINNYCH,Slonecznych I WESOLYCH SWIAT,Mnostwa smakolykow ,a jakze-MOKREGO DYNGUSA I Szczesliwego powrotu dla tych wyjezdzajacych:-)
Pewnie odezwe sie z Krakowa,pa