Hej dziewczyny !!
Napiszcie jak po Mikolajkach , dzieci sie cieszyly? Napewno , ja do tej pory heheh mam tyle radosci z Mikolajek ,
troche do Wa nie zagladalam , ale tyle mialam na glowie , ze ledwo zyje , nogi puchna od lazenia po sklepach , coraz blizej porod, trzeba wszystko kupic, no i w Pl jeszcze tydzien jestem ,
Naila , Dobrze , ze z tym mieszkaniem nie wypalilo , bo cena masakra , te pieniadze na tyle innych rzeczy moglibyscie wykorzystac , \ do kiedy musicie swoje opuscic ?? Koniecznie chcecie z mozliwoscia wykupu ?
Ile razy juz sie przeprowadzaliscie ?
Klaudiusia sliczne rzeczy tworzysz,
judith , jak tam przeprowadzka , na jakie kolory malujecie ? Kurcze, my mamy takie wysokie mieszkanie , ze nawet nie ma co sie zabierac za malowanie samemu , dla malego zrobimy tylko "okno" mieszanki czystko niebieskiego , i to przy tym bedzie sporo gimnastykowania !!
Bylam u gino , dalam mu zaswiadczenie od ortop , a od do mnie , ze od razu wiedzial , jak mnie kilka miesiecy temu zobaczyl, ze bedzie cc, bo wygladam na wygodna , powiedzial tez ze w Semmelweiss pracuja same patalachyy jesli chodzi o cesarki , - tak poza tym to dobry szpital , ze jego synowa miala tam 2 lata temu cc, i po 5 min ja pogotowie zabralo do innego bo oni cos tam popsuli , ja dlugi czas po nekalo nadcisnienie 200 itd , i ze nie chca tam robic ... i faktycznie , jak pojechalam do szpitala, babka przemila byla, dopoki nie padlo slowo cesarki , i do mnie co , dlaczego jak , po co itd ... no to jej mowie , i mnie splawili , terminu nic, mimo ze mam w mutter kind pass na czerwono wpisane , to powiedzieli ze za kilka tyg mam sie zglosic, najwczeniej 27 grudnia , - a lekarz nam mowil, ze beda chcieli nas przetrzymac i wymowic, zeby mimo wszystko rodzic naturalnie , i zebysmy kategorycznie im odmowili i nie dali sie splawic , no ale dalismy sie splawic bo nikt nie chcial sie tym zajac !!!!
A dzis sie wkurzylam , zamowilam posciel do lozeczka ze smyk.com , i jaki szajs przyszedl , material taki jaki bzl na zdjeciach , ale pociety jak lecial, wiec wzor sie nie zgadza, napisali ze na zamki i mialbyc pieknie wykonczony , a jest krzywo i na guziki, do tego szwy sie rozchodza ... fuszerka, ze sama bym lepiej uszyla !!!! A na stronie mozna opinie dac, i maja zablokowane , tzn tak jak sie wcisnie napisz swoja opinie to strona co chwile sie resetuje i nic sie nie da dodac, swinie !!!!