Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak wyglada tutaj harmonogram szczepien noworodka? Kiedy nastrpuje pierwsze szczepienie i przeciwko czemu jest? Czy macie moze jakas stronke internetowa na ktorej znalezc mozna "rozklad" szczepien od momentu urodzin?
Kala jest na końcu w MKP taka tabelka i tam masz wszystko podane, te finansowane przez państwo a w szpitalu jeśli jest jakieś ryzyko czy Mama jest w grupie ryzyka to szczepia chyba przeciw zoltaczce jak sie nie mylę, na 30 stronie jest to.
Anet, pisalas ostatnio ze tez dostalas kare za zbyt pozne zlozenie wniosku o MA35, i jak ja zaplacilas? Tzn gdzie?? Bo ja dostalam list, z wysokoscia kary itp, ale nie ma zadnego pliczku do banku, ani adresu gdzie przelac pieniadze (tak jak to jest w przypadku mandatow np.) .
Mam tam isc osobiscie czy co???
Kasiu może popatrz na flomarkt wiedeński lub dziecięcy tutaj mam na fb jak bardzo chcesz, choć ja nie polecam chodzika ale wiem ze każdy ma.swoje zdanie :-)
Pozdeawwiam