reklama

Mamy z Austrii

reklama
Karolaska ja to ogólnie usg u giną miałam już 7 za tydzień ósma będzie plus te badanie prenatalne w 13tc i plus organscreening, no i czeka mnie jeszcze oprócz ostatniej (chyba) wizyty u gina , iść w szpitalu, no i to tyle

No ostatnia jest miedzy 35 a 38. Ale tak jak mówisz, lekarka może chcieć Cię jeszcze potem zobaczyć dodatkowo :) tak jak mój lekarz. Ważne żeby z dzidzią było wszystko ok.

ja mam pakiet wykupiony, co wizyte waga mocz, usg, srednio co 3 tygodnie chodze, dodatkowo 38 tyg bede miec u gina CTG.
Potem w szpitalu Ambulanzgesprach (28-35tc), Usg (35tc) i CTG w termin porodu, a potem chyba bylo co 3 dni CTG. Tym razem walcze o cesarke wiec moze szybciej pojdzie :-) no i nie wiem co z ty Nackenfaltenm. i Organsreening czy oba brac bo sa w pakiecie za 250 euro. A Combined Test ktoras z Was robila, ten z krwia przy Nackenfaltenm.?

Przy tym Combined Test jeszcze coś sprawdzał lekarz poza krwią i karkiem.... hmmm.... aaa...kość nosową.
250 € za dwa wydaje mi się ok. Mi wyszło chyba 340 €. Ale nie pamiętam już dokładnie.

Mi za combined test i organscreening wyszło 330( 180 za combined i 150 za organ screening) no i lekarz tam sprawdza wszystkie wymiary, czy wszystko się zgadza z tygodniem, czy jakiś wad nie ma i tak dalej plus krew, u mnie to chyba z pół godziny trwało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry