Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja kupowalam w kiku taki kocyk polarowy i do wozka jak i do lozeczka jest swietny. Jedna strona polar druga bawelna. I jak za darmo bo kosztowal chyba z 6euro a jest sliczny
Ja mam malutką kołderkę do wózka, ale póki co nie używana zbytnio, bo wózek stoi pusty. Kocyki jak najbardziej ale póki co mała i tak śpi w rożku, a nad ranem ląduje u nas w łóżku. Poduszki nie używam wcale.
Bubcia dawaj znać jak tam mała, też jestem ciekawa czy się śpieszy.
A czuje się ok no i nie czuje żebym miała rodzić już raczej jej za Dobrze w brzuchu i nie chce jej się wychodzić no ale zobaczymy , mam nadzieję, że zacznie się przed terminem jednak, do terminu jeszcze 9 dni więc ma trochę czasu
No ja wlasnie jeszcze rozka nie mam. Tylko poki co nigdzie sie z nim tu nie spotkalam. Ja mam jutro wizyte zobaczymy co powie chociaz brzuch mam prawie caly czas twardy wiec mam nadzieje ze to jeszcze kwestia tygodnia dwoch oby