Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Happy79 glukozę robiłam w labor.at i była już z cytryną, także nie było źle Na krew zawsze chodziłam z marszu, ale na glukozę trzeba mieć termin, przynajmniej w tym labor, także jeśli nie masz to sobie zrób. Zrobią też od razu inne badania z krwi
Karolask dzieki za info
Happy aa co do glukozy to ja dostalsm taka o smaku cytrynowym i wcale zla nie byla ale pani mowila ze moze mi jeszcze wycisnac cytryne
Tak reszte badan zrobia ci odrazu przynajmniej powinni
Ale duze juz te wasze dzieciaczki moja to sie dalej taka malenka wydaje a tu w sobote juz 6tyg bedziemy konczyc
A my jutro miesiac ale leci czas. za tydzien mamy wizyte u pediatry. Ciekawe ile wazy moj lobuz w ciuszki na 56 juz sie zaczyna nie miescic. Niektore juz dawno poszly w odstawke
ja glukoze mialam z takim rozowym syropem, terminu robic nie musialam, pierwszy raz nie dalam rady i zarzygalam im podloge i M tez bo byl ze mna bo ja w cazy wstret do slodkiego mialam, pozniej musialam powtarzac i juz dalam rade
ja tez chyba pojde do pracy na karenz bo gadalam z szefm i musze sie dowiedziec ile moge dorobic i chetnie mnie wezmie bo jednak chce mi sie do ludzi , ja lubie pracowac
Bubcia no ja tez w ciazy antyslodka do 5 mca nawet sok pomaranczowy byl za slodki... zastanawiam sie jak to u mnie bedzie ;-)
Ja pracuje na wlasny rachunek ale z domu wiec tez chce jak najszybciej wrocic do pracy ale na razie nie planuje niczego na 100%. To moje pierwsze dziecko wiec zobacze dopiero po porodzie ile sie zmieni i wtedy zaczne planowac.
Hehe Bubcia fajne musieli mieć miny jak M też się przyłączył do Ciebie
Happy ja nie kupowałam i niechce, bo bym pewnie codziennie ważyła i się schizowała przyrostami. Mam swoją wagę, na której staję ja, a potem z małym golaskiem na rękach hehe dokładność do +/-100 gram. Póki co pokrywa się z pomiarami u lekarza A sprawdzam tak co tydzień jak sobie przypomnę
Ja tez wagi nie mam. Pewnie tak jak mowisz karola tez bym zaraz sie martwila ze cos nie tak. Ja juz jak jej te krosteczki wyskoczyly sie balam ze moze cos jej jest ale juz schodza a nowych nie widze