reklama

Mamy z Austrii

reklama
Wnioskuję, że mieszkacie w 11. Bezirku? :) my miesiąc temu przeprowadziliśmy się do 11. Daj potem znać jak wrażenia, to jest duże przedszkole ze sporym ogrodem, naprawdę na plus, bo niestety wiele filii jest w kamienicach i nie mają ogrodów.
Na pewno dyrektorka się zmieniła, bo poprzednia dostała teraz inną funkcję :)

Dziękuję, jak byłam mała, to nienawidziłam swojego imienia, dopiero w nastoletnim/dorosłym życiu zaczęłam doceniać :) Chociaż muszę przyznać, że w Polsce przez całe życię poznałam tylko jedną dziewczynę o tym imieniu, a tu co chwilę spotykam, w pracy mam aż dwie dziewczynki i nawet ostatnio praktykanka była :P

Hehe no bo rzadko spotykane, ale spotykane. Mieszkamy jeszcze w 13nastym, ale czeka na nas większe mieszkanko od lipca może sierpnia (szpachluje się właśnie) i wylądujemy w 11nastym :)

Ooo extra, my też właśnie do większego się przeprowadziliśmy :) miało być gotowe w czerwcu, ale już w lutym dostaliśmy klucze :) Pewnie już odliczacie, ja nawet miałam aplikację na telefonie co mi dni odliczała [emoji23]

Ej dziewczyny a ja jeszcze do tego przedszkola, jeżeli np zapiszę Zosię do przedszkola a przeprowadzę się za Wiedeń to mogę zrezygnować czy muszę wtedy coś płacić?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry