Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas tez mala raczki w buzce trzyma. W sobote konczy dwa miesiace. Ile wazy to jeszcze nie wiem bo wizyte mamy dopiero 2 maja ale trzy tyg temu wazyla 5380 mysle ze teraz z 5500 wazy
Jak tam mamuśki? My od rana na spacerze łapiemy pojedyńcze promienie słońca między kroplami deszczu Ale pora wracać bo tatuś też się chce małą nacieszyć. A jak to u was wygląda? Pomaga dzielnie płeć męska ??
Hej my dzis po 7 dopiero wrocilismy z pl. A tata pomaga. I z tymi pieluchami to cos jest. Tez co chwile by zmienial.jak jest w pracy to oczywiscie ja z mala. A jak wroci to sie zajmuje. Oczzywiscie codziennie razem ja kapiemy
Czesc dziewczyny jak po weekendzie?bo u nas ciezko mala wogole nie chce spac jak zasnie to sie za chwile budzi i placze juz rece bezradnie rozkladam
Probuje tez mala nauczyc pic z butelki ale za nic w swiecie nie chce.
Bubcia nie mam pojecia w sumie to calkiem mozliwe jak tak o tym poczytalam, mam nadzieje ze dlugo to nie potrwa.
Bubcia a Zosia jak tam?
Macie jakies pomysly jak nauczyc mala pic z butelki?
U mnie mala z butelki sie nauczyla pic. Jak odciagalam pokarm. Na poczatku w ogole nie chciala. A teraz juz jej przeszlo. Ale i tak dalej karmie piersia a wy dziewczyny??