HEjka
Karolask już niedługo minie 2 lata jak tu mieszkam... z przerwami bo różnie to bywało. Samopoczucie w miarę ok choć od kilku dni strasznie po prawej stronie pod żebrami mnie pobolewa, aż na plecy promieniuje

Obecnie nic nie robię, miałam wracać do pracy ale ciąża pokrzyżowała plany i póki co siedzę i świruję z nudów... Co do płci to za nic w świecie nie chce się ujawnić! A ciekawość coraz bardziej mnie zżera, może w maju na badaniu w końcu się ujawni

PS świetną ma Twoja malutka fryzurę, taką bujną rzadko się widuje u maleństwa
Happy79 na temat położnych wiem tylko tyle ile wyczytałam w internecie, czyli niewiele.. niestety z moimi umiejętnościami językowymi musiałabym wyszukać jakąś polskojęzyczną a z tego co wiem jedynie we Wiedniu takie mają.. Na takie spotkanie dużo wcześniej musiałaś się umawiać/zapisać? Z twojego opisu w profilu widzę że za niewiele ponad miesiąc masz termin więc przygotowania pewnie idą pełną parą

To twój pierwszy dzidziuś jeśli dobrze zrozumiałam?
Anitaka ja z Asten

Tak właśnie przeczuwałam że w okolicy zbyt wielu was nie ma. A szkoda bo znajomych ani rodziny tu nie mam i tak smutno jakoś...
Ola dziękuję

Z tego co wypatrzyłam to same małe kobietki na zdjęciach, ciekawe co u mnie się kryje...
Anienka staram się ale wyobraźnia podsuwa narazie same czarne scenariusze