Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anitaka elastyczna do ok 7kg więc małej nie poniesie. Polecam tkaną, skośno krzyżowym splotem. Dołącz do grupy Chusty Polska na face... i do sprzedażowej. Na olx mnóstwo tzw. "pościelówek" to się do niczego nie nadaje i dużo oszutów więc trzeba uważać. Jak chcesz coś polskiego i w miarę taniego to polecam Lenny Lamb albo Natibaby. Tam na grupie wszystko pięknie doradzą łącznie z rozmiarem a co to była za chusta?
Ja kupiłam tu na willhaben.at pasiaka didymosa za 50 € i sprawdza się świetnie
Happy nosidełka super sprawa, ale to dopiero dla siadających dzieciaczków
http://olx.pl/i2/przemysl/q-Chusta/...=0&search[order]=created_at:desc&view=gallery taka w sowy jest tylko bawelniana tzn w poblizu gdzie w pl mieszkam ale chyba za tania i w dodatku nowa wiec bede szukac uzywanej. Zaraz dolacze do mam na fb poczytam co i jak bo kurcze przed weselem jeszcze tyle jezdzenia bedzie a co chwile wyciagac stelaz z bagaznika to mi sie nie usmiecha poza tym mala cos ostatnio w wozku nie za chetnie na spacerach lezy
Narazie moze w okolicy cos sie znajdzie. A jak nie to sie do ciebie zglosze. A jak wam idzie z wiazaniem chusty bo jak ogladam filmy na yt to zastanawiam sie czy dam rade ☺
Anitaka ta Azimi to pojęcia nie mam, wiem że mają też skośno-krzyżowe, ale czy ta taka jest to nie wiem. Nie ma info na temat splotu, ani gramatury. A cena też mi podejrzanie wygląda