karolask87
Moderatorka
Hej Karolawien12 do niej podobno długie terminy...co do wzięcia kogoś ze sobą to pewnie nie ma problemu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To super . To ciekawe kiedy najbliższy termin chyba pęknie z nie pewności : ( no nic musze poprosić kogoś żeby mi zadzwonił i zrobił terminKarolawien12 niestety do dr Dinhof okropnie długie terminy, ja ostatnio czekałam ponad miesiąc ;( wszyscy zaczęli ją polecac i teraz oblężenieMożna jak najbardziej telefonicznie, ja zawsze dzwonię
Tak tak robiłam i to dwa i oba pozytywne ...Karola a test robiłaś już? Może po jakimś czasie znowu zrób i jak wyjdzie poz. to napewno coś jest na rzeczy![]()
To to nie problem biorę wolne jak mam termin i tyleNie wiem jak u Ciebie z czasem, w godzinach porannych łatwiej o szybszy termin, ja niestety mam czas tylko popoludniami a ona tylko raz w tyg przyjmuje po południu
Dzięki wielkie musze szukać teraz kogoś kto mi zadzwoni bo nikomu nie mówiłam bo nie chce zapeszac. Niemiecki bardziej umiem ale wiesz to inna branża zaś i boję się że nie zrozumiemKarolawien 12 niech osoba która będzie ci termin robić powie że w ciąży jesteś to dostaniesz szybszy termin na normalną kontrolę trzeba długo czekaća co rozmowy z panią doktor to jak umiesz chodź trochę angielski to sobie dasz rady. Po za tym ona jak zobaczy że kiepsko u ciebie z językiem to będzie tak mówić ze jesteś w stanie wszystko zrozumieć. Jest naprawdę miła i wyrozumiala
![]()
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom