reklama

Mamy z Austrii

reklama
łucja juz ma 4 miesiace. Chuste kupilam z nati baby. Kurcze naZwy nie pamietam. Pozniej jak sie uda zrobie zdjecie. ;) dzis juZ mnie dopadl stres. Zdjecie sukni dodam w niedziele ;)

Oki to czekam na to cudo jedno i drugie. A sukienka wiadomo :) w pelnej okazalosci musisz sie nam pokazac. Anitaka, zeby nie zawracac Ci potem glowy to teraz Wszystkiego Najlepszego dla waszej Trojki :) Udanej zabawy ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Anitaka najlepsze zyczenia na Nowej Drodze Życia . :-) :-) :-) czekamy na fotorelacje :-) ja sie tez zbieram bo w poludnie wyjezdzamy do Polski. Juz mnie wszystko boli jak pomysle o tych godz jazdy :- \ pozdrawiam :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Paula a skąd jesteś w PL? Ja ostatni raz jechałam do PL w 32 tyg. jakoś bo potem ciężko było z brzuchem się ruszać za kierownicą. Musiałam prowadzić bo nawet z przodu na miejscu pasażera myślałam, że wszystko razem z żoładkiem ze mnie wyleci :D a tak jakoś mogłam się skupić na czymś innym
My się wybieramy w przyszłym tygodniu i znowu mi się dziecko poprzestawia. Nie cierpie tych podróży...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Anitaka wszystkiego najlepszego, aby impreza do końca życia została w Waszej pamięci;-) ;)

Zamotałam się dziś pierwszy raz. Z brzucholem to ciężka sprawa, na dodatek Eryk się darł, żebym mu "Misię" oddała, bo to chusta dla Oliego, a nie maskotek:laugh2:. Z tego wszystkiego się upociłam. Jak na pierwszy raz chyba źle nie jest. Proszę na strój nie patrzeć, ani na syf na podłodze, wczoraj sufit mieliśmy malowany:laugh2:
699935b0512355b2med.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry