Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale mam pecha .. wczoraj jadlam bardzo wypieczony chleb i chyba pękł mi ząb z tylu chyba to jest siódemka.. bolec nie boli ale obawiam sie ze moze zaczac i prawą stroną nic nie moge zjesc. Jestem w 30 tc miala ktoras moze taki problem ? Rentgena i znieczulenia pewnie nie mogę dostac ??? :'(
Paula89 przeswietlenia ci zrobic nie moga, ale znieczulenie tak bo ja tez mialam w ciazy znieczulenie. Mysle ze cos wymysla idz do dentysty niech to obejrzy.
I po zębie.. musialam wyrwac i.dostalam znieczulenie i przeswietlenie tez mi zrobil bo musial i mowil ze to jest miejscowy rentgen + dostalam ten plaszcz ochronny wiec nie powinno nic byc maleństwu..
Paula no jak tak mowili. Mi nie chieli zrobic rentgena za nic w swiecie. Przynajmniej masz juz po problemie
My dzis po szczepieniu nasza domowa waga troche przeklamuje mala wazy 6.600 wiec jest juz co nosic
Aniag gratulacje ale fajny kawaler oby dalej taki grzeczny był mojemu mężowi się syn marzył i będzie miał drugą córeczkę
Ja walczę z cukrzycą ale nie jest źle dieta i 7 posiłków dziennie
Ola13650 no to fakt juz jest co trzymac na rękach.. :-) a mała szczepienia dobrze znosi ? Ja juz padam na twarz dzis bo znieczulenie już nie działa i zaczynam powoli wszystko odczuwać ale w srodku korzenie byly pokruszone wiec gdyby wdalo sie zakażenie to bym dopiero miała jazdę bez trzymanki..
Paula życzę, żeby było już bez zębowych ekscesów Ja byłam w ciąży u dentysty ale bez znieczulenia, rentgenów itp.
Gabi super dziewczynki są fajne. Mój chciał zawsze chłopca i dziewczynkę jak ja, ale teraz stwierdził, że on chyba by wolał jednak drugą córeczkę, bo ta taka fajna jest [emoji14]
Ola super no to goni nasze klocki ale ona musi dopiero lekko się nosić haha u nas 7800 już ale teraz już Laura zwolniła z przybieraniem... ufff ostatnie 4 tyg jakieś 450
Paula tabletki przeciwbolowe mexalen jest przeciwbolowy i zapalny ja sie tym ratowalam w ciazy jak mi zab dawal w kosc. Szczepienia znosi nawet dobrze tylko w nocy spi niespokojnie alw ostatnio u nas to zadna nowosc[emoji14]
Gabi nie zazdroszcze cukrzycy ale przynajmniej zdrowo sie odzywiasz mi by sie przydala taka dieta bo ostatnio nie moge przestac jesc slodyczy a pomimo to waga za cholere nie chce isc w gore :/