reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Haha Anet ten zestaw nie mój, a Kaliny i Amelki :) ale my mamy identyczny już z dawna tylko doczekał się też krawata [emoji14]
uploadfromtaptalk1481815275159.jpg
uploadfromtaptalk1481815316872.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1481815275159.jpg
    uploadfromtaptalk1481815275159.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 339
  • uploadfromtaptalk1481815316872.jpg
    uploadfromtaptalk1481815316872.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 339
Wow jak bosko wyglądacie, modelki urodzone :)
Super jak i Kalinka wyskoczy w takim stroju z rodzinką :) Czasem też patrzę za czym podobnym dla nas bo za szycie póki co się nie wzięłam ale jakoś znalesc nie mogę...chyba dlatego że BARDZO mało chodzę po sklepach :/ bo z moim ciężko na zakupach więc odpuszczam i tylko jak muszę to mega szybko i co pierwsze wpadnie w ręce :) ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Anet bo w sklepach ciężko...prędzej w necie, a jak już coś jest to mama+córka albo tata+syn :/ no ale jak dziewczęce wzory to zrozumiałe. Mój różowej bluzy w myszki nie założy :D haha o krawat sam się prosił bo chciał do nas "pasować" ;)

Karolask cudnie wygladacie ach ... jako dzieciak mama nam (mnie i siostrze) tez szyla takie same i we 3 wedrowalysmy pieknie to na fotach wyglada...chyba odkurze maszyne hihi. We 3bo sobie oczywiscie tez

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Happy gratuluje ząbków ;)
Jak wyjdą to powinno być lepiej ze spaniem. Chociaż u nas zostały "zębowe" nocki mimo, że wszystkie co szły to się przebiły :( i tak oto od 5tej matka na nogach...jakby kilka pobudek w nocy było mało. Przed 7dmą dziecko zasnęło, ale ja już nie mogłam zasnąć... No i mała sobie ubzdurała, że teraz chce w nocy do mamy i spać z mamą! Teraz! Jak pokój jej chcieliśmy urządzać na roczek....
a fotki z października, jak Laura szła na urodziny koleżanki

reklama
Karola ale super zestawy no normalnie bomba :)
U nas wlasie wyszy dolne 2 wiec mamy 8 zebow ;)
U nas ze spaniem nic lepiej u nas caly czas milion pobudek w nocy za to w dzien jest troche lepiej chociaz tyle.
My mamy choinke dosc duza bombki oczywiscie do polowy bo by juz ich nie bylo [emoji14] a tak to kilka dni byl choinkowy szal i teraz mala juz nawet nie popatrzy na nia ;)
No ale za to juz super chodzi juz wiecej na nogach jak na czworakach tylko strasznie sie slizga i nie wiem jak ugryzc temat. Musze znalezc skaroetki z absem ktore jej nie beda spadac nie beda sie wywijac itd.
U nas ostatnio mala nie chce w wozku jezdzic na zakupach tez cos jej sie nie podoba. I tak mysle o tuli. I tu moje pytanie oplaca mi sie kupic? Czy raczej popatrzec za czyms innym dla 11 msc dziecka?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry