vici
mama Victor´a & Raphael`a
Mokito witaj,napisz cosi wiecej o was :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
), ale zależy mi na tym, żeby dzieci (planujemy jeszcze 2..) mówiły po Polsku, więc chętnie zdobyłabym kontakty do jakichś innych polskich maluszków (i ich mam rzecz jasna)
Wiadomo,ze z polakami byloby latwo i zycze abys kogos znalazla :-) Tu polakow o dziwo pelno ale duzo sie wstydzi jezyka-choc nie wiem dlaczego.Moze w duzych miastach inaczej sie patrzy na obcokrajowca ale ja mam to gdzies i mowie bez ogrodek po polsku i to wszedzie.Nie bede udawala kogos kim nie jestem.Oczywiscie inaczej jest w malzenstwach mieszanych wtedy nie ma wyjscia ale z dzieckiem mozna po polsku rozmawiac i to bedzie kozysc obustronna.Mozesz czytac polskie ksiazki malej to tez jest rozwiazanie