Alex mi Szczepek zaczął chodzić jak 10miesięcy miał, od z 8lutego a na Gwiazdkę już prezenty nosił i biegał po domu dziadków, mam nadzieję, że drugi Maluszek nie zacznie wcześniej

Między moimi ma być 2lata i 1 miesiąc choć mam nadzieję, że może nawet mniej bo Szczepcio spóźnił się 2tygodnie może ta Kruszynka dla odmiany w 38tyg się urodzi;-)
Pinka Szczepcio z mówieniem też się nie śpieszy, "mama" "tata" "baba" i dziadek mu też wychodzi zaskakująco dobrze, poza tym cwaniak pokazuje i jęczy do skutku aż nie dostanie czego chce. Dzieci są mądre jak wiedzą, że starszym zależy by się zrozumieć to się nie wysilają.
Alex ma rację mniejsza różnica jest dobrą mobilizacją, choć ja miałam nadzieję, że Synek we mnie się wdał, byłam najstarsza a w wieku 2lat już ponoć całymi zdaniami już mówiłam

ale słyszałam też opinie, że dziewczynki szybciej niż chłopcy zaczynają mówić.
Alex co do avonu to ja właśnie w poprzednim miejscu fajną babeczkę tak poznałam, w ogóle miała córę 6miesięcy starszą od Szczepcia więc w ogóle fajnie było. My się przeprowadzamy średnio co roku więc muszę kombinować bo bez ludzi na głowe bym dostała, zanim Szczepcia nie było to praca a teraz trudniej