reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bournemouth / Pool

Hej Kate,

Ja mam bede w sierpniu i bardzo chetnie spotkalabym sie na kawe (a raczej herbate) i pogaduchy. Razem zawsze latwiej :) Mieszkam w Bournemouth i pracuje w tygodniu, wiec moglybysmy spotkac sie albo po pracy lub w weekend. Daj znac!
Pozdr
Ania

reklama
Hej Ewka,
Sorry, dawno tu nie zagladalam... Ja spodziewam sie malenstwa w sierpniu i bardzo chetnie umowie sie na herbate.
Pozdr
Ania

Hej ! Własnie dzisiaj przez przypadek znalazłam Wasze forum :-) Spodziewam się bebe początek października, mam 30 lat mieszkam na Branksome.

hej dziewczyny :) fajnie ze napisalyscie :) my z Korba spotykamy sie czasami na kawke czy wypad z dziecmi do parku :) ja mieszkam w Poole a Korba w bournemouth :) macie ochote czasem sie przylaczyc zapraszam :)

Cześć Kasiapolxxx fajnie ze dolaczylas i jest nas coraz wiecej ;) my chyba juz wiecej pisszemy na fb ale warto bylo by znow ożywić troszke forum co wy na to?

Hej a gdzie mieszkasz ? ja obecnie mieszkam na southbourne wczesniej mieszkalismy blizej centrum przy duzym rondzie z kfc na lansdowne niedaleko stacji pkp przy asdzie :)

reklama
Do góry