agnieszkaUK
Fanka BB :)
no zdjecia udalo mi sie wstawic ale te podluzne suwaczki

hmmmm niewiem
roksanna1-nołukasza pamietam jak jeszcze w pracy z brzuszkiem chodzilam,ale wtedy to nie mielismy okazji razem pracowac,wtedy to ja bylam gwiazda i sie nie przepracowywalam:-):-):-),no ale ten weekend pracowalismy razem-na jednej linii:-):-). tylko dzieki robertowi aniteczki1981sie zgadalismy ze jestem z forum.i wszystko jasne:-):-):-) jaki ten swiat maly

hmmmm niewiem
roksanna1-nołukasza pamietam jak jeszcze w pracy z brzuszkiem chodzilam,ale wtedy to nie mielismy okazji razem pracowac,wtedy to ja bylam gwiazda i sie nie przepracowywalam:-):-):-),no ale ten weekend pracowalismy razem-na jednej linii:-):-). tylko dzieki robertowi aniteczki1981sie zgadalismy ze jestem z forum.i wszystko jasne:-):-):-) jaki ten swiat maly

jezeli masz gotowy suwaczek,skopiuj link pod suwaczkiem ten ;bbc code ,wejdz na forum i w ustawieniach,odszukaj edutuj sygnature,wklej ten link w puste miejsce na post,i wyslij,powodzenia;-)
.No my też dzisiaj sporo czasu spędziliśmy na spacerku żal było siedziec w domu
.agnieszkaUk ja jurto nie dam rady raczej wpasc do Lister Parku bo mam coś do załatwienia z mężem