reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

no zdjecia udalo mi sie wstawic ale te podluzne suwaczki:confused::confused::confused:hmmmm niewiem:crazy:
roksanna1-nołukasza pamietam jak jeszcze w pracy z brzuszkiem chodzilam,ale wtedy to nie mielismy okazji razem pracowac,wtedy to ja bylam gwiazda i sie nie przepracowywalam:-):-):-),no ale ten weekend pracowalismy razem-na jednej linii:-):-). tylko dzieki robertowi aniteczki1981sie zgadalismy ze jestem z forum.i wszystko jasne:-):-):-) jaki ten swiat maly:-D:-D

reklama
dziekuje 4maluchy za podpowiedz:-)jejeu teraz sie bede szkolic na forum az mi wyjdze:-) no dobra zdjecie weszlo ale suwaczki, hhmmmm dalej mi ciemno:-)

Ostatnia edycja:
AgnieszkaUk ja meczylam sie dwa dni,okazalo sie ze wszystko robilam tak jak nalezy ,tylko to czsami tyle trwa:wściekła/y: jezeli masz gotowy suwaczek,skopiuj link pod suwaczkiem ten ;bbc code ,wejdz na forum i w ustawieniach,odszukaj edutuj sygnature,wklej ten link w puste miejsce na post,i wyslij,powodzenia;-)

to jak jutro z tym spacerkiem??????

Załączniki

• klucha.jpg
    klucha.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 29
Hej ale tu dzisiaj spokojnie:baffled:.No my też dzisiaj sporo czasu spędziliśmy na spacerku żal było siedziec w domu:tak:.agnieszkaUk ja jurto nie dam rady raczej wpasc do Lister Parku bo mam coś do załatwienia z mężem :tak:ale jak pogoda by dopisała w czwartek lub piątek to chętnie;-):tak:.

Sprawę załatwiłam pomyślnie:tak::-) Troche mi zeszło bo była straszna kolejka, potem dostałam numerek i dalej czekałam. Okazało się, że to ja popełniłam błąd ale na szczęście pieniążki się odnalazły i sprawę wyjaśnili:tak:

Ampar ja wszystkie rachunki płacę przez neta i zawsze potem dostaję maila z potwierdzeniem zapłaty. Nigdy ich nie kasuję tak na w razie co.

My się dzisiaj z mężem zczepiliśmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie znowu będzie tydzień ciszy:baffled::baffled: A poszło jak zwykle o głupotę:sorry2:

4muchy-bardzo cie przepraszam,tak to wlasnie jest jak chce sie zrobic cos na szybka i w dodatku bez okularow:-D:-D:-D

sylwia m-u nas tez przewanie idzie o glupoty:-D.oboje jestesmy uparci:-D

widze ze na jutrzejszy sapcerek pojde sama:-( trudno ale sa przeciez jinne dni:-)

Załączniki

• dzis 010.jpg
    dzis 010.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Ale sie usmialam z tych 4MALUCHOW:-D:-D:-D
AGNIESZKAUK-ja tez czasem jakos zle napisze:sorry2::dry::dry:ale potem jest smiesznie:-D:-D
Ja tez bym sie chetnie z Toba spotkala,ale jutro nie dam rady:-(jutro maz ma wolne i chyba pojedziemy auta jakiegos szukac:tak:
Twoja mala jest super:-)a w tych okularach wyglada fajnie:tak:
SYLWIA-a co to byl za blad,pewnie zaplacilas zamiast coucil tax cos innego,tak??
A przewaznie sa klotnie o byle co:-)u nas tez tak jest:-D:-D:-D

Do góry