reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
tam jest na dole taka opcja "obrazek wsygnaturze". kliknij "przeglądaj" a potem kliknij "podgląd sygnatury"
Jak wyświetli się zdjęcie to wtedy kliknij "zapisz sygnaturę" a jak nie wyświetli się to ja już nie wiem jak ci pomóc:-D

4maluchy- witaj na forum:-D:-D:-D;-)
Sylwiam- ja nie dostaje zadnych potwierdzen- tyle ze widac na koncie ze zaplacilam. Ja tez mam ochote z moim sie zgrzytnac bo mam o co ale kurka glupio tak przed wyjazdem:dry::rofl2:
Roksanna1- ja tez uzywalam tych plastrow i mi pomogly- kup takie z ibupromem:tak:
Doris78- dla kogo autko? Dla Janusza?
Kasia8118- wyspij sie troche za mnie bo ja to jak zombi chodze przez te pobudki malego:szok:

A ja juz spakowana- dzieki liscie zajelo mi to 5min i jutro fruuuuuuuuuuuuuuuuuu

Dzięki dziewczyny za rady, jutro albo ja się wybiorę albo wygonie Łukasza. Plastry stosowałam raz w Polsce i o ile pamiętam to strasznie piekło:szok::szok::szok::szok:
Sylwia może nie zapłaciłaś :confused::confused::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, jaki masz komunikat?
Ampar ale Ci dobrze :happy::happy::happy::happy:
Doris możesz sobie niechcący zniszczyć paznokcie.
AgnieszkaUK wprawisz się

Roksanna jak wejde na swoje konto w internecie to pokazuje że mam 0,00 do zapłaty i 45,00 wolnych środków więc to chyba nie jest to:no:
Komunikat nie pokazuje mi się żaden. Nie ma obrazu i głosu, wczoraj tylko obrazu nie było:baffled: a na tym pasku informacyjnym nie pokazuje jaki program leci ale pokazuje jaki będzie następny i według niego jest godzina 4 nad ranem:szok::crazy:

Hej Marta a ty nie mialas leciec w srode??:baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused:No to zycze Ci szczesliwego lotu i szalej w tej Polsce te pare dni:tak::-)
A auto to ogladamy dla mnie,ale jak na razie to nie ma takiego co by mi odpowiadalo:-D:-D:-Dnie chodzi glownie o to,ze zamierzamy w wakacje jechac do Polski autem i szukamy troche wiekszego ,zebysmy sie mogli zapakowac:tak:no i taki zeby mi Kuby rower wszedl do bagaznika jak jade do parku:tak:

reklama
Witam Laseczki z wieczorka!
Jak zwykle rozpisane:).
Witam nowe Panie ktorych jeszcze nie maialm okazji rpzywitac!:tak:;-)

Ja własnie oczekuje na powrót małzonka z pracy tak wiec mam chwilke:).
Któraś z WAS pisąła o topsach, to u mnie w pracy sa dziewczyny które robia w zakładzie <dorabiaja> to biora 15Ł, bo bez certyfikatu Panie z certyfikatem biora 20-30 ale to juz takie naprawde przyozdobione itp....a no i akrylowe.

A własnie ja w zesłżym tyg tez kupilam sprzet do ipsów ale robie żelowe:):-D:tak:pierwsza moaj klientka to moja """biedna""mama , biedna bo nigdy w zyciu nie mial ipsów i pierwsze 2 dni nie mogla sie rpzyzwyczaić:-D:-D:-D, a wzielam sie za to zeby jak Ona pojezie i ni bd pracowla zebym znudów nie padła.Zawsze to ktos wdepnie i zcas troche zleci.

A własnie dziwczyny nie wiece czy ktos nie chchialby doroic bo prawdopodobnie bd miala okazje dłuzej porpacowac i bd potzrebowlaa kogos do mlaego dosłownie w jednym tyg do zaprowadzenia go do rpzedszkal i odebrania posiedzenia z nim do ok.15 a w drugim tygodniu od ok.13.30 - 17.30. Mąz rpacuje na zmany i dlatego co 2 tydzien tak.A cena do uzgodnienia.Nie znam tu duzo ludzie dlatego pyatm WAS moze macie jakies osoby godne polecianiea!Ja mieskzam na BD 4 na Bierley!

Do góry