reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
ja to jak zaczowana na tym formu siedze.normalnie tak mnie wciagnelo,ze stracilam rachube czasu.
mam nadzieje,ze Nikolka przespi noc i zabi nie beda jej juz dokuczac,bo przeciez ile dziecko maze sie meczyc,a ja nie moge dawac jej caly czas syropkow:-):-)

Doris78 - poiwem Ci tak ja zawszew Pl robilam zelowe bo po 1. bardziej mi sie podobaja sa jakby bardziej naturalne a po 2 jak moja iora maial zawsze karyl i zreszta dziewczyny w rpacy teraz tez to zawsze jakis poblem moze zalezy od karyl nie wiem:no:A żelowe jak ja robie i inne to norlamnie naklejasz pisa i poklrywsz go żelem który pozniej utwardasz wkładjaac reke do lampy.Mojj mamie robilam tydzien temu jako 1 osobie i poki co ma nawet nie mozemy ich scignac jak na 1 raz spoko wiec jak ktos ci bd robil zelowe to wazne zeby dokładnie wtedy powinny sie mać!Kolezance z pracy robilam dizisja mail oakzje 2 dzien pracowac w nich poki co jeszcze sa.ALe to juz sma musisz ocenic jakie sie tobie podobaja.Poatrz na necie jak nie ams zgdzie i porównaj.;-)

Doris78- ja wlasnie zakladam w polsce:tak: Zawsze nosilam zelowe i to bez przerwy przez 7 lat:szok: Teraz tylko mialam przerwe przy szymonie:tak: Akrylowych nie polecam:no: A chcialabym jechac w srode;-) bo jestem ze wszystkim w lesie
Agnieszkauk- super zdjecie w podpisie;-)- sprobuj z zelem na dziasla- nam bardzo pomagal
Kasia8118- wiedzialam ze nie wytrzymasz:-D:-D:-p

Boze marta leniu idz szykuj reszte:wściekła/y:

Witam serdecznie po długimmmmm weekendzie:-)
Cały weekend zabiegany,to rodzinka,impreza i do tego praca.ale dałam rade a co...
Torcik wyszedł zamaszyty ,az sama byłam w szoku:tak:ale czego sie nie robi dla dziecka....chciłam wam wkleic pare fotek ale niestety jeszcze nie opanowałam tego forum:no:
Poczyniliśmy takze z misiem pierwsze zakupy do naszego domku podłogi i gładzie juz mamy,reszte jak na razie zostawiem w rekach mężusia:tak::tak::tak:
Dziewczyny organizujecie jakies spotkanko w tym tyg:-pBo ja sie chetnie pisze:-)
Tylko niestety odpada mi jutro ,bo ide z mała na szczepienie:-:)-:)-(
Nic ide popracowc nad suwaczkiem i moze uda mi sie wkleic pare fotek;-)

Ja tez witam wszystkich.Pogoda troszke nam sie zepsula,ale nie narzekam,bo czsami byla gorzej i to przez dluuuugi czas.Wczorajszy dzien do poznej godziny na spacerkach i zaliczylismy wszystkie place zabaw w kolo.Ale madra mamusia w nowych butach:angry:i dzis nie moge wlozyc zadnych takie mam odciski:no: JSTYSIAK ja tez siedze i szkole sie w wlejaniu,i zobacz same zalety w tym forum.ile zeczy sie nauczymy:tak:A mieszkanie ktore rematyjesz to kupilas ,czy dostalas.My jakis czas przymiezalismy sie do kupna,ale teraz to juz sami nie wiemy co robic:sorry2:

reklama
katin- dostaliśmy:-),bo na kupno to nas niebyło stać ,a teraz to na zaden kredyt nie mamy szans:-(a z tymi suwaczkami to jeszcze kombinuje moze cos z tego bedzie;-)

Do góry