doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
bozena m-A jakie to sa zelowe?/lepsze jakies??i ile takie zelowe kosztuja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A żelowe jak ja robie i inne to norlamnie naklejasz pisa i poklrywsz go żelem który pozniej utwardasz wkładjaac reke do lampy.Mojj mamie robilam tydzien temu jako 1 osobie i poki co ma nawet nie mozemy ich scignac jak na 1 raz spoko wiec jak ktos ci bd robil zelowe to wazne zeby dokładnie wtedy powinny sie mać!Kolezance z pracy robilam dizisja mail oakzje 2 dzien pracowac w nich poki co jeszcze sa.ALe to juz sma musisz ocenic jakie sie tobie podobaja.Poatrz na necie jak nie ams zgdzie i porównaj.;-)
Zawsze nosilam zelowe i to bez przerwy przez 7 lat
Teraz tylko mialam przerwe przy szymonie
Akrylowych nie polecam
A chcialabym jechac w srode;-) bo jestem ze wszystkim w lesie

ale czego sie nie robi dla dziecka....chciłam wam wkleic pare fotek ale niestety jeszcze nie opanowałam tego forum

Bo ja sie chetnie pisze:-)
i dzis nie moge wlozyc zadnych takie mam odciski
JSTYSIAK ja tez siedze i szkole sie w wlejaniu,i zobacz same zalety w tym forum.ile zeczy sie nauczymy
A mieszkanie ktore rematyjesz to kupilas ,czy dostalas.My jakis czas przymiezalismy sie do kupna,ale teraz to juz sami nie wiemy co robic