• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam się z Wami z wieczorka z lekka połamana.

Ja się melduję też że będę. Tylko muszę się skontaktować z 4muchami. Macie do Ewy telefon.
Marta84 nie wygłupiaj się z tą sałatką. Narobisz się tylko. :-)
Monika powodzenia jutro:-)
Sylwia no i działa Ci ten polsat?
Doris ja też zamierzam z jajkami biec :-):-):-)
Ampar spokojnej podróży.

MOJADZIDZIA-to ja bede pod piekarnia o 11:-):-)
MARTA84-no i nie szalej z ta salatka:-D
MONIKA1213--ty sie trzymaj jutro kochana,oj ale fajnie juz jutro zobaczysz swoje dzieciatko:tak:oj pewnie bede o Tobie myslala caly dzien ,jak tam u Ciebie:tak:

No tak jutro spotkanie ,a dzisiaj cisza:-D:-D

agnieszkauk super suwaczek, bardzo mi się podoba

doris78 jak tam wrażenia po pierwszej lekcji angielskiego

monika Kacperek dotrzymał słowa i dotrwał do wyznaczonego terminu, powodzenia, trzymam kciuki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

oleska witaj z powrotem, na łonie BB

4MUCHY-na angielskim to troche dziwnie bylo:baffled:nie nadazalam troche:baffled:i zaskakiwala mnie pytaniami:crazy::crazy:no i oczewiscie najwiecej do mnie pytan miala:dry::sorry2:nie wiem czemu:-Dale mam nadzieje ze sie wprawie i lepiej mi to bedzie szlo:tak:

Ostatnia edycja:
witajcie laseczki:) Szczesliwa jestem bo Szymek zdrowy juz a mi dzis zadzwonili, ze znow potrzebuja do mojej starej fabryki i wracam jutro..mam nadzieje, ze teraz uda mi sie zatrzymac juz na kontrakt.Gorsza sprawa, ze na full time od 7:30 do 16:15 i w piatek do 12:30 i bedzie problem z Szymonkiem, bo moj pracuje na nocki 3 i 4 razy w tygodniu.Musze szukac teraz kogos do opieki na 1-2 dni w tygodniou a on teraz tak strasznie sie trzyma mamusi spodnicy, ze az strach pomyslec jak go bede musiala zostawic z kims obcym:szok::-(...ale bede zmuszona.Ma juz 1,5 roczku..w koncu mama musi pojsc do pracy , a z tą teraz ciezko, wiec biore co jest.Ciezko bedzie mi znalezc Polke do opieki :( a do angielki nie dam! Ech...nie bede tez juz miec czasu na codzienne wizyty na BB wiec nie gniewajcie sie jak zajrze tutaj nie za czesto.
Buziaki dla was.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry