• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

Doris Z tym postem to chciałam żeby mnie w tym tłumie zauważono.
:-D:-D:-D
Kasia8118 my wczoraj byłyśmy w horton parku, nie w lister parku.

Przepraszam że z takim opóźnieniem odpisuje ale nadrabiam:szok::szok::szok:

reklama
BOZENA M-no walsnie ja ostatnio wspominalam o paznokciach ze moze bym sobie zrobila:-)a robisz jedwabne,moze???bo wyczytalamz e te sa najlepsze dla paznokci:tak:

Wszystkiego naj naj dla Nikosia:-):-) Dużo uśmiechu i radości:-)

Witam całą resztę:-):-)

Dzisiaj z rana byłam u położnej. Teraz jestem uziemniona w chacie bo samochodu nie mam a wózek jest u Doroty w bagażniku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zapowiada się dłuuuugi dzień:baffled:

Oleska Kasia.j na pewno coś Ci poradzi bo pamiętam że Maciek dośc długo miał coś takiego ze swoim oczkiem:tak:

Ja całą ciążę z Marcelem smarowałam się dziecięcą oliwką w szczególności brzuch i piersi i tam nie zrobił mi się ani jeden. Zrobiło mi się za to kilka na pośladkach, których nie smarowałam:baffled: więc nie wiem czy w moim przypadku akurat zasługa oliwki czy taka moja natura poprostu:sorry2:
Ale też wyszły mi na samiutkim końcu:wściekła/y:

Laski dajcie spokoj z tymi roztsepami!:):-)mamy facetów i oni sie z tym licza ze czasmi po ciazy ulegamy zmienie ....chyba:);-)

A co do tipsów to ja robie żelowe a cennika jako takiego nie mam robie poki co po 10Ł, tzn 1Ł/palucha, zeby pokryc tylko koszta tego co zuzyje czyli prad, tipsy, zel.....własnie dzownila mama kolego amrcela z rprzedszkola tez chche bo an jakas imprezke sie szykuje:).ALe od razu mowie ja nie mam zadnych kursów czy cos to moje "hobby", zeby nie zwariowac siedzac ww domu jak moja matula wyjedzie!!!Własnie sama sobie anwet zrobilam w niedziel ale nie było łatwo lewa reka zrobic prawa:).....

A co do ropiejacego oczka to ja tez chyba przemywałam rumiankeim z przegotowana woda.:tak:

Doris78 - jak pisalm ja zaczynam, i narazie robie białe i przezroczyste które pozniej wygladaja jak naturalne zeby sie nie rzucąły w oczy!
Jak bd w PL to musze dopiero zainwestowac w wiekszosc nowosci które tutaj albo nie ma , albo ceny kosmos!!!

A co do jedwabnych to słyszłam od kolezanki kosmtyczki z PL, ze sa niby dobre ale kazdy tips i tak nalezy nakleic i przyszykowac plytke pod niego.Najwaznejsze jak ktos szykuje twoja plytke pod tipsa.

Aniteczka przepraszam za taka pomyłke!!!wybacz!!!:):-D

bożenka -to na kiedy się umówimy???:-):-):-) ja chcę jak najszybciej..:tak::tak::tak:
sylwiam.-dziękuję za życzonka:-)
bożenka odpisz bo ja zaraz spadam a chcę wiedzieć,bo już się zamierzałam ostatnio:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry