Karolina55
Mama Gabrysia
Juz masz to spoko. Tylko, ze te sa slabej jakosci, bo inaczej to nie dalyby sie wkleic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, fajnie by to było tak bez bólu w trzy minuty urodzić. Ale to chyba nie będzie niestety takie łatwe
.
was zaczepi na ulicy.
. Napewno bedzie dobrze, glowa do gory. Jeszcze troche i bedziesz miec ta cala ciaze za soba
. A co do porodu to sie nie martw- nie jest to cos czego nie da sie przezyc. I jak juz masz dzidzie przy sobie to o wszystkim zapominasz.
. Widac na zdjeciach, ktore wkleilas, ze to juz blisko. Tylko sie cieszyc.
. Na lata uzytkowania to on sie nie nadaje, ale na 2-3 miesiace na pewno sie super sprawdzi
. Ja juz od jakiegos czasu mysle zeby go sprzedac i kupic jakas lekka spacerowke. No i jesli mialabys kupowac wozek uzywany to moze lepiej od kogos kogo znasz niz od obcych;-).
).W zestawie jest tez spiworek do spacerowki na zime,folia przeciwdeszczowa, torba dla rzeczy dzidziusia + materacyk do przewijania oraz parasolka przeciwsloneczna. Jak bede miala chwile to wkleje Tobie zdjecia calosci. Daj znac czy jestes zainteresowana.
, przynajmiej moge sie normalnie poruszac , a nie jak jakas kaczka.
, chyba juz czas. 
:-);-):-)
. Szykuj torbę bo nigdy nic nie wiadomo
.
, a tu zaraz okazuje sie ze nuda, nuda i jeszcze raz nuda.
, moze jak moje malenstwo wyrosnie z jakis ciuszkow , bede mogla ci jakies oddac.
.I tak az do 42 tygodnia. Mam nadzieje, ze u Ciebie sie to szybciej rozwiaze, bo nikomu nie zycze tak dlugo chodzic w ciazy
. Ostatnie 4 tyg to byla dla mnie okropna meczarnia:-
.
.
Jedyny minus to dosc wysoka cena.
?