reklama

Mamy z Bradford

reklama
Marta84 Ja chciałam iść do domu. Małego urodziłam o 14,24, a do domku pojechałam o 21. Wogóle to byłam mile zaskoczona opieką w szpitalu. Pilnowanie bym nie była głodna, bardzo miłe i opanowane położne, a po porodzie herbata i tosty dla mnie, a dla męża kawa. Pępowinę odcinała położna, ponieważ mąż był za bardzo przejęty i gdybym mu nie przypomniała to nawet zdjęć by nie było:-D . Chris ważył 3240, jaki długi to nie wiem bo nie mierzą :-( .
Kasia8118 Ja też jestem gotowa zaopiekować się Twoim malcem :tak:

KATIN-Bardzo ladna ta sukienka:-)Zreszta ta co MOJADZIDZIA pokazala tez:-)
MAMATROJECZKI-ja tez bylam bardzo zadowolona z opieki w szpitalu,mialam cesarke i bylam traktowana jak prawdziwa Cesarzowa:-D:-Dosoban sala,wanna......
MONIKA1213-witaj z powrotem,znowu masz okno na swiat:-DJak Kacperek??No i jak Kuba w szkole???
ALEXNOW-wejdz sobie w strone www.upmystreet.co.uk I wpisz swoj postcode i Ci pokaze najblizsze szkoly :))

No i jak dziewczyny z tym spotakniem bez dzieci wieczorkiem?Dwie chetne juz sa;Ja i ROKSANA a reszta??

Ostatnia edycja:
a wlasnie gdzie Roksana ? cos nie pisze ostatnio :-(
doris a jakie to spotkanie wieczorne ?? takie z baletami czy tylko takie cos jak w chinskiej bylysmy ?

hej kobitki Wy moje:-):-):-):-):-):-)

aleeeeeeee mnie nie było...nie wiem od czego zacząć,może od tego,że Was podczytuję od paru dni ale jakoś tak nie mogę się wbić:sorry::-D wiecie jak to jest..tzn.te co miały przerwę:zawstydzona/y::confused2::-D:-D:-D
u mnie oki cały czas podrasowuję nową chałupkę ale jeszcze trochę roboty mi zostało:eek:mieszka się fajnie,o niebo lepiej niż na flacie;-):tak:

ojeejooooo ale nam tu niedługo dzidzisiów dojdzie:rolleyes::rolleyes::rolleyes:i to same księżniczki...chyba,bo jeszcze u kasi8118 chyba nie wiadomo,albo ja niewiem:-p

dziewczynki wielkie caluski i pozdrówka dla nowych koleżanek:-)

aha doris- ja bym się chętnie umówiła na spotkanko wieczorkiem tylko nie wiem kiedy już zaplanowałyście:rolleyes2:

Hejo:-):-):-)

Na wieczorne spotkanie oczywiście to bez baletów (chociaż może jakbym potańcowała trochę to mała prędzej by wyszła:-p:-D) ja jestem bardzo chętna ale najpierw muszę się wpisac mężowi do kalendarza:-D

Mamatrójeczki ja wyszłam ze szpitala po 36 godzinach ale tym razem chciałabym wyjsc tak jak Ty po kilku godzinach jak będzie wszystko ok:-)

Ja dzidziowe ciuszki prałam w pralce:tak: A jak Marcel się urodził to chyba już po miesiącu czy dwóch sprawdziłam czy nie ma alergii i zaczęłam prac jego rzeczy z naszymi:tak:

reklama
WItam kobietyy!!!!!!!!!

Aniteczka- chyba dzisja CIe widzialm na Foster square?!

alexnow- moj Marcel własnie bedzie od wrzesnia chodził do recptions do Columbas na Tong Street ja składałam aplikacje na " ostatni gwizdek" w marcu.I dostałam ze sie dostał, pozniej że nie a wczoraj rpzyszedł list do podpisania i zaczyna w wrzesniu 8.45-15.00

Kasia8118- wrazie zcego ja jzu siedze w domciu nie wybieram sie do parcy to możesz Krystianka przywiesc jak bd rodziła:D

Tyle mialam pisac i nagle wena mnie opuscila.........:/

a własnie mialam napisac o tym spotkaniu dla mam co urodziły w UK i maj dzieci do 3 roku zycia i ciut strsze, z przybycie 10Ł, a spotkanie polega an omawianiu jak wygladąło tutaj rodzenie i opieka w szpitalu?!ALe Pani Helen juz mnie uprzedziła!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry