reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

aniteczka1981 natalka90 liczyla bo pewnie tez miala ochote na zimne piwko ;-) ja dzisiaj mam taka ochote ale chyba wstrzymam sie do piatku i wypije sobie wieksza lampke winka :-p
katin ja dzisiaj jeszcze zaszlam do "Balangi" bo mialam kilka spraw na miescie i wzielam sobie smazona kielbaske z cebulka i pomidorkami Oplacalo sie-zaplacilam 2,80 :-) i bylo smaczne,szkoda ze nie moglas byc wczoraj :confused2:
doris78 no wlasnie,po czym cie ta glowa tak boli? chyba od naszego gadania :-D:-D
sylwia.m cos sie nie odzywasz... czyzby plan wypalil???????????? :-D

reklama
Czesc

No to wczoraj poszalalyscie :tak:
Moj B wlasnie sie wzial za lodowke, probuje cos z nia zrobic, tylko nie wiem co...:eek:

Doris - ja tez mam CHB na siebie, bo tak nam doradzili, wlasnie ze wzgledu na emeryture

aniteczka - mysle, ze nie bedzie padac, u mnie od rana nad moim domkiem wisi czarna burzowa chmura i cos nie chce z niej nic spasc

Wszystko wiem ,jestem do informowana:-D:-D
Doris jak czegos wiecej sie dowiesz o CHB to napisz
Mojadzidzia szalenstwa dzien drugi:-Dfajnie .Brat czuje sie juz dobrze?co sie stało w niedziele? faktycznie takie chwilowe osłabienie?
Kasia J u mnie tez własnie zbieraj sie chmury od rana,ale jeszcze nie pada

Ach, no i mój plan nie wypalił:crazy::rofl2: Coś tak czuję, że będę się tak kulac do końca a może nawet i dłużej:sorry: Ale nadzieję mogę miec nadal;-):-p

Mojadzidzia Ty już powinnaś kartę stałego klienta dostac w Balandze:tak: Pytałam o ten skuter. Brat musi wysłac wniosek o PROVISIONAL DRIVING LICENCE i zrobic sobie jednodniowy kurs CBT (chyba ta nazwa) w szkole jazdy ale tam gdzie uczą na motorach:tak:

Katin ja jadłam łazanki. Smaczne były ale mało, zdecydowanie za mało:-( Potem nabrałam strasznej ochoty na pierogi z truskawkami i z jagodami ale nie było:wściekła/y::wściekła/y: A że strasznie chciało mi się słodkiego to zjadłam kopytka ze śmietaną i cukrem:-p

My też mamy CHB na Rafała:wściekła/y: Myślałam, że tak trzeba:wściekła/y:

katin to jednak nie brat zaslabl tylko 'bratowa',ale ja sie tak przejelam ze zle zrozumialam :-D na szczescie nic powaznego,zapewne od slonca
sylwia.m dobry pomysl z ta karta stalego klienta :-D:-D,dzieki sliczne za informacje,jeszcze tylko jedno pytanko czy wiesz gdzie moge pobrac ten wniosek o PROVISIONAL DRIVING LICENCE?

Hej
fajnie ze sie dalam namowic na wczorajsze spotkanie- bylam bardzo zadowolona:tak:
Jak wrocilam to od razu padlam :cool2:
katin- ja tez tylko piwko pilam i jakis batonik gratisowy:-p
natalka90-musze przyznac ze swietny pilot z ciebie;-)
Roksanna1- a ty gdzie jestes? wrocilas wogole?:szok:

Dziewczyny- co do tej imprezki to wiem ze zaczyna sie w piatek o 18 do niedzieli- zadnych specjalnych atrakcji- tylko nocleg i bufet i sniadanie- moge zarezerwowac 3 pokoje + 1 dla mnie wiec jak ktos jest chetny............. Wlasne drinki wskazane bo to jest przy autostradzie i nie maja pozwolenia na sprzedaz alkoholu

Ide myc glowe. Szymonek ma rozwolnienie i mala temperaturke:-(

sylwia.m dzieki,niestety chyba nic z tego nie bedzie bo wlasnie znalazlam ze musi miec ukonczone 17lat i teraz siedzi strasznie wkurzony bo musi czekac jeszcze rok :eek:

Jestem. Dotarłam bezpiecznie do domu. Na przystanku stałam tylko chwilę. Ale głosu nie mam wcale. Wczoraj to jeszcze mogłam coś powiedzieć a dziś, nikt mnie nie rozumie. :-)
Dziękuje za miłe spotkanie. Już dawno nie byłam na żadnym takim babskim spotkaniu.
Doris może głowa Cie bolała od mojego krzyku :-D:-D:-D:-D. Przepraszam już nie będę tak krzyczeć. :-D Ja też słyszałam o tym CHB, ale też nie jest na mnie.

Te co nie były. Pytacie się kto co jadł. Wiecie kto pierwszy poleciała po jedzenie? Fajnie to wyglądało. Ciężarne :-D:-D:-D. Tylko Kasia 8118 wytrzymała dłużej.

reklama
Roksanna czy Ty dzisiaj byłaś oglądac mieszkanie?Jeśli tak to opowiadaj jak było:tak:.A mój mąż właśnie był odebrac leżaczek dla maleństwa który kupiła na ebayu i tak sobie go ogladam cała szczęśliwa że mam już kolejną rzecz :-).Dobrze że Krystian śpi to przynajmniej nie zdąży go przetestowac:tak::-D.

Do góry