reklama

Mamy z Bradford

ROKSANA- nie nie nie od krzyku mnie bolala,chyba:sorry::-D:-DAle od piwa:tak:
A Kasia8118 ostatnia zjadla cos bo ma njmniejszy brzuch:-D:-D

KASIA8118-wow Krystain juz spi:szok:na noc?/a w dzien nie spal??z tak szybko zasnal

reklama
Kasia8118 Oglądaliśmy, ale się nie zdecydowalismy. Rent był wyższy niż teraz płacimy, a to bez sensu. Następnym razem muszę ostrożniej bidować. Podłogi były gołe, ale tapety świeże, nawet mogłyby zostać. Ale łazienka i kuchnia jak dla mnie katastrofa. Ogólnie mieszkanie wywarło średnie wrażenie, lekko na plus. Poza tym to jednak było mieszkanie.

Witam:-).My niedawno wstaliśmy i jesteśmy już po śniadanku:tak:.Doris78 mały spał od wczoraj 17.40 do dzisiaj do 7 rano tylko o 23.30 obudził się na mleko i spał dalej:szok:.Ale fajnie dużo czasu miałam tylko dla siebie a to często się nie zdarza :no:.Roksanna to ile było tego rentu?Jeśli można zapytac:baffled:.Jeżeli chodzi o podłogi to prawie zawsze są gołe :tak:.To są raczej mieszkania do remontu raczej nie można liczyc na nic ekstra:no:.Pewnie te lepsze rozchodza sie po znajomosci:cool2:.Tynia i wiki Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
Ale pogoda,a mialo wedlug prognoz byc slonecznie i 22 stopnie:-D:-Dcos im sie pomylilo I to bardzo:-D:-D

KASIA8118-no to ladnie Krystian pospal a rano o ktorej sie obudzil??
TYNIA I WIKI-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-):-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ JUSTNA!!!
kasia8118 - Co Ty z synem robisz, ze on Ci tak sypia:-pcos do mleka dolewasz?:laugh2:
Moja wczoraj po basenie spala 3h tez bylam zadowolona bo posprzatalam na spokojnie. A tak poza tym musze czekac na wyniki badan do 3 tygodni:no:no nic ...jeszcze pogoda nie nastraja optymistycznie wiec pewnie przesiedzimy przed telewizorem.

reklama
witam kobietki z rana i dziekuje wszystkim za zyczenia:-D:-D:-D:-D:-D
ja wczoraj caly dzien bylam na dworze wiec sie nie odzywalam dopieor skonczylam czytac co napisalyscie ;-);-);-);-)ja tez nie wiedzialam ze CHB moge miec na siebie chyba sie przepisze na mnie i beda latka lecialy bo mam tylko 8 latek pracy :-(:-(milego dnia zycze wszystkim do uslyszenia:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry