Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Pogoda za oknem niby niczego sobie oby się utrzymała.A ja wczoraj dostałam materiały na obicie krzeseł których tak namiętnie szukałam jakiś czas temu.Więc mąż będzie się dzisiaj bawił w tapicera
.Druga dobra wiadomosc to to że udało mi się w końcu kupic sofę
.Kasia.j nawet sobie nie wyobrażam tego co przeżyła twoja kuzynka
:-(.A co do Kubusia to niezły z niego gagatek
ale pewnie nie on jeden jest taki mój jest dużo młodszy a też już potrafi różki pokazac
.mojadzidzia co do tego badania na glukoze to postanowiłam je wykonac ale albo w Pl albo tutaj bo dwa razy to nie wydaje mi się żeby było mi potrzebne
.W tak krótkim odstępie czasu
.Dziewczyny jeżeli chodzi o nacięcie to ja oczywiscie nie w temacie(nie wiedziałam że mam wbór) i też mam teraz dylemat
.
:-) 

Olivia też ładnie, w środę ważyła 3120 i przez dwa dni przybrała 170gram
Jak tak dalej pójdzie to mała kluska z niej będzie
Ale co się dziwic jak co chwilę na cycu wisi
Jupiii:-)
ale jak wróci to jedziemy na zakupy bo nie mam w co się ubierac
Muszę też jakieś staniki do karmienia sobie kupic
a no i fajnie ze juz masz problem z głowy z sofa od razu Ci sie humor poprawił co ? :-)
a przemywałaś czymś ??
.

.
rosna nam male pulchniaczki 
my wczoraj walczylismy z bolem brzuszka u malej i wszyscy troje plakalismy
dzisiaj na szczescie juz lepiej,kupilismy infacol ale Nadia zwymiotowala po nim
czy masz moze cos sprawdzonego?

Ale posiedzielismy sobie troszeczke w samotnosci i tez bylo milutko
Moglismy sobie na spokojnie pogadac o waznych i mniej waznych sprawach.
sa to kropelki i dziecko ich nawet nie poczuje i co najwazniesze to jest od pierwszych dni narodzin.A z tego co pamiętam infacol jest po pierwszym miesiącu.

A tak na marginesie, to ty swojego chlopa chcesz wykończyć,co weekend mu jakieś zajecia rozwijajace dajesz