Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Pogoda za oknem niby niczego sobie oby się utrzymała.A ja wczoraj dostałam materiały na obicie krzeseł których tak namiętnie szukałam jakiś czas temu.Więc mąż będzie się dzisiaj bawił w tapicera
.Druga dobra wiadomosc to to że udało mi się w końcu kupic sofę
.Kasia.j nawet sobie nie wyobrażam tego co przeżyła twoja kuzynka
:-(.A co do Kubusia to niezły z niego gagatek
ale pewnie nie on jeden jest taki mój jest dużo młodszy a też już potrafi różki pokazac
.mojadzidzia co do tego badania na glukoze to postanowiłam je wykonac ale albo w Pl albo tutaj bo dwa razy to nie wydaje mi się żeby było mi potrzebne
.W tak krótkim odstępie czasu
.Dziewczyny jeżeli chodzi o nacięcie to ja oczywiscie nie w temacie(nie wiedziałam że mam wbór) i też mam teraz dylemat
.
:-) 

Olivia też ładnie, w środę ważyła 3120 i przez dwa dni przybrała 170gram
Jak tak dalej pójdzie to mała kluska z niej będzie
Ale co się dziwic jak co chwilę na cycu wisi
Jupiii:-)
ale jak wróci to jedziemy na zakupy bo nie mam w co się ubierac
Muszę też jakieś staniki do karmienia sobie kupic
a no i fajnie ze juz masz problem z głowy z sofa od razu Ci sie humor poprawił co ? :-)
a przemywałaś czymś ??
.

.
rosna nam male pulchniaczki 
my wczoraj walczylismy z bolem brzuszka u malej i wszyscy troje plakalismy
dzisiaj na szczescie juz lepiej,kupilismy infacol ale Nadia zwymiotowala po nim
czy masz moze cos sprawdzonego?

Ale posiedzielismy sobie troszeczke w samotnosci i tez bylo milutko
Moglismy sobie na spokojnie pogadac o waznych i mniej waznych sprawach.
sa to kropelki i dziecko ich nawet nie poczuje i co najwazniesze to jest od pierwszych dni narodzin.A z tego co pamiętam infacol jest po pierwszym miesiącu.

A tak na marginesie, to ty swojego chlopa chcesz wykończyć,co weekend mu jakieś zajecia rozwijajace dajesz