reklama

Mamy z Bradford

ROKSANA-oj chyba marza Ci sie takie cycuszki:-D:-D:-DAle sie usmailam z tego Twojego snu:-D:-D

KASIA J-a na ile jedziecie??no i wkoncu gdzie??:-D
Nigdy wczesniej nie slyszalm o tej metodzie:no:

MARTA84-zabij mnie ,ale nie pamietam kiedy Ty o tym pisalas:no:

ANIA1812-Witaj na forum:-)Ja tez Cie pamietam z urodzin Kuby Moniki,wtedy jeszcze bylasw ciazy:tak:Gratuluje slicznego synka:-)

ALEXNOW-a Ty kiedy sie z nami zobaczysz??

A ja dzisiaj bylam w Bradford,zrobila troche zakupow na wyjazd i wydalam kupe kasy:szok:i jeszcze wszystkiego nie kupilam:wściekła/y:
A najbardziej sie wkurzylam w argosie na foster ,mialam tam kupic pare zabawek i ani jednej nie bylo:wściekła/y:
Bylam jeszcze w patsonie po LOTOMOTIV na podroz,i zaplacilam 4f za opakowanie w ktorym jest tylko 10 tabletek......szok normalnie

4MUCHY-zapomnialam juz Ci w piatek podziekowac ,ze wzielas Kuby medal:tak::tak:
A my nie bylismy w piatek bo moj maz zpanikowal z swinska grypa,juz nas wysylal samolotem do Polski:szok::szok:

BOZENA M-a Ci chlopcy co pisalas,co byli chorzy,to maja ta swinska grype???czy zwyklego wirusa??

SYLWIA -to dobrze ze juz sie lepiej czujesz:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
sylwia.m tak myslalam ze cos Ci wypadlo ale nie ze az tak zle :szok::-( wspolczuje ze jeszcze musialas sie meczyc :-( ale to wyjasnia dlaczego po porodzie mialas tylko 4 kg w dol bo wszystko nie wylecialo :sorry: cale szczescie ze juz wszystko dobrze

hej
Ja po nocce wiec spalam do 16:tak: Dzisiaj znowu i pare dni wolnych:-)
Sylwiam-:szok::szok: Oby juz wszystko bylo ok;-)
mojadzidzia- nie daj sie depresji- masz super dzidzie , facecika i mnostwo pomocy na okolo- glowa wiec do gory;-)
asinkaz- a na ktora zapraszasz to tez sie moze wybiore;-)
Kasia8118- dawaj potem zdjecia salonu bo juz pewnie nie zobacze przez nastepne 5 tygodni:-p
mamatrojeczki- jak tam nowe godziny pracy? Dalo rade pogodzic wszystko z meza praca?
Marta84- a ty sie wybierasz w srode? Bo wiem ze nefretete chciala sie z toba kontaktowac w tej sprawie tylko czasu jej brakuje:-D:-D
Doris78- musze wziac od ciebie jakis numer kontaktowy w polsce jak bym w gdansku wyladowala to na tego browarka wyskoczymy;-)
alexnow- gratki za szkole ktora ci pasuje:tak: Ja tez nie wiem jak szymona przygotowac. Jest mi go czasami bardzo szkoda bo bawi sie z dziecmi angielskimi i mnie pyta mamo co on do mnie mowi, albo mamo ja go nie rozumiem:-( A ja nie chce go uczyc po angielsku- sama mam czasem watpliwosci:-(:baffled:
Ania1812- hej. Pewnie kasia8118 sie ucieszy ze bedzie miala kolejna kolezanke blisko na spacery:tak:

Ale sie rozpisalam. A w sobote przed praca chce zabrac tesciowke do scarborough- niech zobaczy angielskie morze to wtedy doceni co ma w polsce:-D:-D:-D

hej laseczki:-)
młodego własnie polozylam spac wiec mam chwilke wolnego czasu;-)
jezeli macie jakies spotkanie w tym tygodniu to ja jestem bardzo chetna:-) musze sie w koncu z domu wyrwac bo juz świra dostaje.
Marta84 pytalas sie w ktorej czesci Huddersfield mieszkam;-) mieszkam na Dalton i jesli sie bedziesz wybierala do Bradford do kochanych laseczek i miałabys ochote zabrac mnie swoim wspaniałym auteczkiem byla bym ogromnie wdziczna:-);-):tak:
a jesli nie to moze pokazesz mi tu jakies fajne parki... musz sie zaczac ruszac bo moja szanowna pupencja zaczyna przybierac na wadze:-D:szok:.

lece robic kolacyje milego wieczorku

doris78 nie ma sprawy:-):-),

sylwia.m niebezpieczna sprawa, ale dobrze że już lepiej no i że mogłaś Olivię mieć przy sobie

alexnow ja Adasia wcale nie uczyłam angielskiego, sam wszystkiego się nauczył, z Julką będę od września na play grupę żeby się słuchała:-)

Hej to i ja się przywitam z wieczorka:tak:.Zaglądałam tu wcześniej ale jakoś nie miałam weny do pisania:no:.BożenaM jeszcze jestem ale już niedługo :tak:.Jeszcze tylko 4 dni:szok:.Ampar3 ja tam wielkich zmian nie planuje:no: więc nie mam czym się chwalic:no:.Dzisiaj mały malował ściany w salonie ale tylko miejscowo tam gdzie była przybrudzona a ile miał przy tym frajdy:tak:.Szkoda tylko że koszulkę też pomalował:sorry:.sylwia.m mam nadzieje że czujesz się już dobrze:sorry:.Ania1812 Witaj:-).A w jakiej części BD2 mieszkasz jeśli można zapytac:nerd:?Marta84 dzięki że wczoraj wpadliście mały jeszcze dzisiaj pół dnia mi Majował:tak::-D.Roksanna oj ja też czasem miewam takie głupie sny że aż wstyd mi pisac:tak::-D.Ale cycuszki Sylwi pewnie są teraz miczego sobie:tak:.I takie zdrowe pełne mleka:tak::-D:-D.A u mnie dzisiaj nie padało i ogólnie pogoda była niczego sobie:tak:.A teraz na wieczór chwyciło mnie jakieś lumbago i kiepsko mi z tym a planowałam sobie dzisiaj pocwiczyc a tu dupa:baffled:.

Dziękuje za bardzo miłe powitanie :-)
Kasiaj, Doris- oczywiście też Was pamiętam z urodzin Kuby :tak:. A i dziękuje za gratulacje.
Alexnow- ja mojego Filipa nauczyłam jedynie podstawowych zwrotów, typu siusiu czy pic. Całej reszty nauczył się sam. I niedługo będzie gadał lepiej niż my. A akcent ma taki jak rodowity angol;-)

Cześć

Myślę że 11 godzina będzie odpowiednia chyba że macie inne sugestie.

Zapraszam również nową mamusie jeżeli będzie miała ochotę się spotkać

reklama
Ania1812 kurcze nic mi to nie mówi :no:.Chyba mieszkamy daleko od siebie:baffled:.Ja mieszkam bliżej Morrisona który jest na BD10 nie wiem czy kojarzysz ?Czy ty nie mieszkasz przypadkiem na Boolton Wood (nie wiem czy dobrze napisałam)?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry