ROKSANA-oj chyba marza Ci sie takie cycuszki

Ale sie usmailam z tego Twojego snu

KASIA J-a na ile jedziecie??no i wkoncu gdzie??
Nigdy wczesniej nie slyszalm o tej metodzie
MARTA84-zabij mnie ,ale nie pamietam kiedy Ty o tym pisalas
ANIA1812-Witaj na forum:-)Ja tez Cie pamietam z urodzin Kuby Moniki,wtedy jeszcze bylasw ciazy
Gratuluje slicznego synka:-)
ALEXNOW-a Ty kiedy sie z nami zobaczysz??
A ja dzisiaj bylam w Bradford,zrobila troche zakupow na wyjazd i wydalam kupe kasy
i jeszcze wszystkiego nie kupilam
A najbardziej sie wkurzylam w argosie na foster ,mialam tam kupic pare zabawek i ani jednej nie bylo
Bylam jeszcze w patsonie po LOTOMOTIV na podroz,i zaplacilam 4f za opakowanie w ktorym jest tylko 10 tabletek......szok normalnie
4MUCHY-zapomnialam juz Ci w piatek podziekowac ,ze wzielas Kuby medal

A my nie bylismy w piatek bo moj maz zpanikowal z swinska grypa,juz nas wysylal samolotem do Polski

BOZENA M-a Ci chlopcy co pisalas,co byli chorzy,to maja ta swinska grype???czy zwyklego wirusa??
SYLWIA -to dobrze ze juz sie lepiej czujesz

Ale sie usmailam z tego Twojego snu

KASIA J-a na ile jedziecie??no i wkoncu gdzie??

Nigdy wczesniej nie slyszalm o tej metodzie

MARTA84-zabij mnie ,ale nie pamietam kiedy Ty o tym pisalas

ANIA1812-Witaj na forum:-)Ja tez Cie pamietam z urodzin Kuby Moniki,wtedy jeszcze bylasw ciazy
Gratuluje slicznego synka:-)ALEXNOW-a Ty kiedy sie z nami zobaczysz??
A ja dzisiaj bylam w Bradford,zrobila troche zakupow na wyjazd i wydalam kupe kasy
i jeszcze wszystkiego nie kupilam
A najbardziej sie wkurzylam w argosie na foster ,mialam tam kupic pare zabawek i ani jednej nie bylo

Bylam jeszcze w patsonie po LOTOMOTIV na podroz,i zaplacilam 4f za opakowanie w ktorym jest tylko 10 tabletek......szok normalnie
4MUCHY-zapomnialam juz Ci w piatek podziekowac ,ze wzielas Kuby medal

A my nie bylismy w piatek bo moj maz zpanikowal z swinska grypa,juz nas wysylal samolotem do Polski

BOZENA M-a Ci chlopcy co pisalas,co byli chorzy,to maja ta swinska grype???czy zwyklego wirusa??
SYLWIA -to dobrze ze juz sie lepiej czujesz

Ostatnia edycja:
cale szczescie ze juz wszystko dobrze
?Marta84 dzięki że wczoraj wpadliście mały jeszcze dzisiaj pół dnia mi Majował
.