reklama

Mamy z Bradford

Dzięki dziewczyny za życzonka:-)mam nadzieję że podróz będzie ok:-)

ROKSANA-to znaczy że kupiliście auto??Nic sie nie chwalisz:angry:
A do mnie to juz nie wpadniesz?:-(:-(

4MUCHY-ja będę w Lizakach 3 dni i pewnie skoczyny do Koscierzyny na lody:tak::-)Udanego urlopu:-)
A wy jedziecie autem ??
Ale dzieci pewnie miały radochę jak im te zabawki wystawiliscie na ogród:-)super:tak:
No i fajnie ,że juz tam mieszkacie chłopaki będa mogli częściej się spotykać:tak:A jak Julia z nocniczkiem??

BOŻENA M, ANIA1812,,-Życzę Wam udanego urlopu i słoneczka:tak::tak:

AMPAR-tobie tez życzę udanych wakacjii i do zobaczenia w Gdańsku:-)

NATALKA-A Tobie życzę szybkiego rozwiązania i jak mniej bolesnego porodu:tak:

A Tym co zostają tutaj życzę jak najwięcej słoneczka i jak najwięcej spotkań

Jak się dostanę do kompa to napewno napiszę :tak:a jak nie to do zobaczenia za 3 tygodnie:-)pa pa:-)

reklama
doris78 tak jedziemy samochodem, ale z dłużą przerwą w Belgii. Robert ma tam brata i przy okazji go odwiedzimy i zrobimy przerwę w podróży. Szczęśliwej podróży

roksana właśnie jak tam samochód. Załatwiliście sobie road tax, kiedy do mnie przjedziesz. Może w niedziele bo jutro już mam zaplanowane

ampar Robertowi też tak powiedzieli że musi się na ten czs wypisać a potem znowu zapisać. :baffled:

doris - szczesliwej podrozy i duzo slonka, przywiez nam gopotem tutaj :-D

mojadzidzia - szybko sie nauczysz ;-) jak szlam karmic Maciusia to zawsze przygotowywalam talerzyk z przekaskami dla Kubusia, bo on wtedy nagle zawsze byl glodny

roksanna - pociagiem najlepiej, bo sie wysiada doslownie na miejscu; dlaczego nic sie nie chwalisz auteczkiem? jezdzilas juz sama?

4 muchy - gratulacje nowego domeczku i zeby sie Wam tam jak najlepiej mieszkalo :tak:

Maciek szybko zasnal, za to Kuba odwala tu cyrk z kakaem :-( Jak nie jeden to drugi :wściekła/y:

Witam wieczorkiem!!!
Doris- dziękuje bardzo i życzę również udanych wakacji i bezpiecznej podróży
Natalka90- naprawde współczuje. Te ostatnie dni są najgorsze. Ale pewnie lada chwila sie zacznie.:tak:
jstysiak- a co Ty miałaś za przygode z tirem? Brzmi strasznie:szok:
BożenaM- a gdzie mieszkałaś w Pl?

A my jutro i pojutrze mamy maraton po sklepach. Musze kupić jeszcze pare rzeczy na wyjazd do Polski. Strasznie mi się nie chce bo co to za zakupy z dzieciakami :dry:
Życze dobrej nocy

Ania - je jestem dolnoślazaczka:-D:-D, ok godz od WRocławia.A lece do Pragi bo loty tansze o ponad 200Ł a mam tylko niecała godzinkę dłuzej z lotniska, a ma nas kto odebrac wiec.....

Doris- dziekuje i wzajemnie. Szerokiej drogi!

No .... nie chciałam się chwalić. Tzn napisałam zdanie ale skasowałam. Tak mi głupio było. Ale tak kupiliśmy i jestem mega szczęśliwa. Wyszło parę drobnych usterek, ale cóż, drobnostki.
4muchy zapłacił Łukasz na cały rok rano na papiery starego właściciela. Nie wiem czy dam radę w niedzielę, bo tego fotelika nie mamy. A wyszły jaja z ubezpieczeniem, że można było tylko wykupić na cały rok. Albo my coś popitoliliśmy albo faktycznie tak jest akurat w tesco i z kasy się wyprztykaliśmy można powiedzieć do ostatniego grosza.:baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok:
KasiaJ jeszcze nie jeździłam, właśnie poszedł Łukasz, zaraz może ja pójdę. Czekamy aż zelży ruch na drodze. Cykora mam, z tymi biegami.
Doris no bo wyjeżdżasz, tak to pewnie że Cie odwiedzę, będę Cię nawiedzać.:tak::tak::tak:aż przestaniesz odbierać telefony, hahaha. Jeszcze raz szerokiej drogi.

Roksanna - nic sie nie stresuj, bo tu zupelnie inna kultura jazdy, jedz powoli, a z czasem sie wyrobisz :tak: ja do dzis potrafie zle wrzucic bieg, albo czasem mi zgasnie jak ruszam :zawstydzona/y:
Czekamy na relacje z pierwszej jazdy.

Witam :-)
widze pierwsza dzis jestem :tak:

roksanna1 udanej jazdy :-) daj znac jak Ci poszlo :tak:

ja jestem dzis wykonczona usnelam dopiero chyba po 2 i sie co chwilke budzilam lapaly mnie skurcze ale to przepowiadajace a boli mnie teraz wszystko no ale moze moje dziecko sie decyduje na wyjscie wkoncu :sorry2:

witam kobietki w ten deszczowy poranek a mialm prac :wściekła/y::wściekła/y: i musze niestety najwyrzej w domku wyschnie
natalka jutro juz bedziesz mamusia mamy taka nadzieje wszystkie wiec trzymamy kciuki:tak::tak::tak::tak:
roksanna prosimy o zdanie relacji z jazdy:-D:-D:-Djak ci sie spodoba to bedziesz smigac codziennie:-D:-D

reklama
Cześć!!!
Pogoda jak zwykle cudna:angry: Aż chce się żyć. :-D
Natalka90- być może już częśc porodu za Tobą. Moja koleżanka miała też częste i bolesne skurcze przepowiadające i kiedy w końcu zaczął sie jej poród i pojechała do szpitala to miała już 5cm rozwarcia. :tak:
roksanna1- będzie dobrze. Ja też się bardzo stresowałam ale teraz jeździ mi się tu lepiej niz w Pl. Tak jak napisała Kasia.j- inna kultura jazdy:tak:
A jeśli chodzi o ubezpieczenie to niektóre firmy tak mają, że jeśli to Wasz pierwszy samochód w UK to chcą pełną kwote. My tak mieliśmy w Churchilu ale w następnym roku juz nam rozłozyli na raty. Pocieszające jest to, że jak zapłacisz jednorazowo to jest mniej niż na raty. U nas ok. 30-40 funtów mniej.
BożenaM- my też nie latamy do Pl tylko do Berlina. Po pierwsze bo do Szczecina są loty tylko z Londynu a po drugie ceny są kosmiczna w porównaniu z tymi do Berlina. A z Berlina mamy jakieś 2 godziny jazdy.

Zaraz zbieramy się do Ikei.
Paaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry