agnieszkaUK
Fanka BB :)
hej;-)
bożena M, monika1213- witam dziewczeta spowrotem na forum ,po jak mysle udanym urlopie
moniqe23-witam serdecznie nowa forumowiczke
ja juz po pracy,ale niestey mam duzo roboty i w domu.wchodzac do mieszkania myslalam ze sie zabije przez nikoli zabawki
, a w kuchni tez nie swieci czystoscia:-( ale odpuszcze sobie nerwy,wrzucam dzis na luz:-) bo nie moge sie gniewac na meza( ciezko pracuje od pon-pt od 6-19) zreszta nie jest tak tragicznie z tym porzadkiem
tynia narobilas mi ochote na ciasto,mam duzo roznych owocow,ale maki brak, a nie chce mi sie zejsc do sklepu:-( jestem MEGA LENIWA
roksanna1widze ze szalejszesz swoim autkiem po bradford:-)
uciekam ogarnac troche mieszkanie i pobawie sie z corcia
do wieczora
bożena M, monika1213- witam dziewczeta spowrotem na forum ,po jak mysle udanym urlopie
moniqe23-witam serdecznie nowa forumowiczke
ja juz po pracy,ale niestey mam duzo roboty i w domu.wchodzac do mieszkania myslalam ze sie zabije przez nikoli zabawki
, a w kuchni tez nie swieci czystoscia:-( ale odpuszcze sobie nerwy,wrzucam dzis na luz:-) bo nie moge sie gniewac na meza( ciezko pracuje od pon-pt od 6-19) zreszta nie jest tak tragicznie z tym porzadkiem
tynia narobilas mi ochote na ciasto,mam duzo roznych owocow,ale maki brak, a nie chce mi sie zejsc do sklepu:-( jestem MEGA LENIWA

roksanna1widze ze szalejszesz swoim autkiem po bradford:-)
uciekam ogarnac troche mieszkanie i pobawie sie z corcia

do wieczora
Ostatnia edycja:
dobrze ze keighly nie jest daleko bo chcialabym zobaczyc twoja mala ksiezniczke
wygrzebalam kilka zabawek dla Nadi a S byl tam piewszy raz i nadziwic sie nie mogl ze ludzie tak tanio sprzedaja i najchetniej wykupilby wszystkie zabawki 

a drugir trzyma reke na pulsie
ale juz tez teskni. Ja nie znam nikogo do polsatu