• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

hej;-)
bożena M, monika1213- witam dziewczeta spowrotem na forum ,po jak mysle udanym urlopie
moniqe23-witam serdecznie nowa forumowiczke

ja juz po pracy,ale niestey mam duzo roboty i w domu.wchodzac do mieszkania myslalam ze sie zabije przez nikoli zabawki:-D, a w kuchni tez nie swieci czystoscia:-( ale odpuszcze sobie nerwy,wrzucam dzis na luz:-) bo nie moge sie gniewac na meza( ciezko pracuje od pon-pt od 6-19) zreszta nie jest tak tragicznie z tym porzadkiem:tak:
tynia narobilas mi ochote na ciasto,mam duzo roznych owocow,ale maki brak, a nie chce mi sie zejsc do sklepu:-( jestem MEGA LENIWA:-p
roksanna1widze ze szalejszesz swoim autkiem po bradford:-)
uciekam ogarnac troche mieszkanie i pobawie sie z corcia:tak:
do wieczora

Ostatnia edycja:
reklama
Doris,Monika,Bozena witajcie w slonecznym Bradford :-D
moniqe23 witaj na forum,fajnie ze nam sie grono powieksza-oby na stale ;-)
natalka90 nie martw sie,twoja Claudia nie jest wyjatkiem-Nadusia to maly diabelek,tak daje nam popalic kazdego dnia :sorry2: dobrze ze keighly nie jest daleko bo chcialabym zobaczyc twoja mala ksiezniczke :tak:
katin ale sie pewnie cieszysz ze wreszcie przytulisz swoja Natalke no i bedziesz miala towarzystwo i juz ja nie bede ci potrzebna :-(:-D:-D
roksanna1 dobrze kobitko,nabieraj wprawy w prowadzeniu auta to bedziesz mi pomagac wkrotce ;-)
doris78 dziekuje za zyczenia,lepiej nie wyjezdzaj na tak dlugo bo my wszystkie tesknilysmy oczywiscie ale najbardziej to twoja siostrzyczka :tak:
a my w piatek pojechalismy do toyRus po pieluszki tetrowe dla Nadusi i wrocilismy... z duzym lozeczkiem,jak rozlozylismy je w sypialni to myslalam ze sie zalamie-tyle miejsca zajmuje ale troche przemeblowania i pasuje jak ulal :tak: a dzisiaj na carboot pojechalismy,masa ludzi :szok: wygrzebalam kilka zabawek dla Nadi a S byl tam piewszy raz i nadziwic sie nie mogl ze ludzie tak tanio sprzedaja i najchetniej wykupilby wszystkie zabawki :-D:-D:-D

HEJ.
Roksann jak przyjechalismy to wszystko było juz gotowe , jedynie kilka zeczy przewiezlismy z domu na sale gdzie była imprez. Z rozmowa to roznie , ale Dawid koło nogi zawsze był;-).
Mojadzidzia , Natalka taka koza duza a ja za nia tak tesknie:tak:Ja tak łatwo nie zrezygnuje z Twojego i Nadusi towarzystwa:-D

katin mi sie wydaje ze nawet jak Natalka bedzie juz dorosla i na swoim to dalej bedziesz za nia tesknic :sorry2: sylwia.m ostatnio wspomniala ze moglibysmy sie umowic bez dzieci no i rozmawialam z S,oczywiscie nie ma nic przeciwko ale ja sie zastanawiam czy dam rade wyjsc bez Nadusi bo nawet jak spi dluzej niz 40minut to krece sie kolo niej i czekam az wstanie a pozniej placze ze za krotko spi :-p:-D
ps.ciesze sie ze z nas nie zrezygnujesz,szczegolnie w niepogode :-D:-D

Cześć :-):-)

ROKSANA-a Ty jak???prowadziłaś wczoraj auto i nie piłaś??:tak:

MONIKA1213-ja właśnie przed chwilą wkonu uporałam się z torbami i praniem:baffled:

KATIN-no to Natalka miała długie wakacje w Polsce:-)

A my dzisiaj z Sylwią byłyśmy w parku w Wakfield i trzeba będzie tam jeszcze raz pojechać żeby cały obejść,bo jest tak ogromniasty:szok:my nawet nie przeszłyśmy 1/4:-D:-D

Oj a mnie czeka jeszcze wielkie prasowanie:wściekła/y:

Właśnie dziewczyny znacie może kogoś kto naprawia dekodery do polsatu???Bo nam się popsuł:-(

Doris ja po prostu jestem rozsądna i nie piłam dużo:-D:-D:-D ;-);-):tak: Poza tym do Tyni mamy 3 kroki. Ale jak jest się we dwoje na imprezie i dziecko to jedno musi być trzeźwe. :-D
Wy to macie z tymi parkami, albo Halifax albo Wakfield. A ten w Wakfield tak samo ładny jak w Halifaxie? Ja Łukaszowi opowiadałam o tym w Halifaxie. Muszę go tam kiedyś zabrać.
Jeżeli chodzi o dekoder to może przypadkiem Marty84 mąż nie zajmuje się takimi sprawami? Nie jestem pewna.

dzien dobry:-)
my juz po sniadanku,dzisiejszej nocy bralau przyklad z justysiak i zaczynam oduczac nikole wstawania w nocy do butli.gdy sie obudzila podalam jej wode,o dziwo napila sie i poszla spac.na ten czas postanowilam ze bedzie spala ze mna,dopiero gdy sie calkowicie oduczy w nocy wstawac przeniose ja spowrotem do lozeczka:tak: brak butli w nocy oznacza dla mnie super rozwiazanie,chocby dlatego ze jak rano nikola wstanie to za chiny nie chce ruszyc sniadania i do obiadu chodzi tylko o piciu:wściekła/y: jestem na nia wtedy zla, bo sniadanie to najwazniejszy posilek dnia,a ona nic tylko piciu.dzis zjadla niecalego tosta(kromka byla dosc spora) i jestem zadowolona-teraz moze pic do woli.musze ja nauczyc ze snadanie to sniadanie ,obiad to obiad a kolacja to kolacja;-):-D

Juz od dłuzszego czasu zastanawiam sie nad inplantem antykoncepcyjnym , rozne sa opinie , ale duzo dziewczyn pisze o czestych i długich krwawieniach :sorry2:a to przechlapane , chodzic wiekszosc czasu z podpaska:baffled:moze ktoras z Was juz ma takie cudo ?
Agnieszka UK mysle ze tak łatwo jej nie przeniesiesz do swojego to najgorsz zecz do odzwyczajenia:tak:ale Nikolka fajnie zaregowała na wode juz za pierwszym razem:happy:
Roksanna u mnie sa takie same zasady ,jak baluje to jedno:rofl2: a drugir trzyma reke na pulsie:-D
Doris jaka Natali jest szczesliwa :happy2: ale juz tez teskni. Ja nie znam nikogo do polsatu:no:

reklama
witam kobietki ja dopiero wstaslam i pije kawke
katin tobie to przypadkiem nie chodzi o spirale znajoma ma i jej sie przyjela bo sa takie przypadki w krotych sie nie przejmuje ale tu jest taki plus ze to jest bezplatne a w polsce chyba 600 zl kosztuje wiec nie wiem co ci kochana poradzic:-(:-(
agnieszkauk powodzenia trzymma mocno kciuki napewno ci sie uda:tak::tak::tak:
doris ja tez nie znam nikogo ale sie popytam moze ktos naprawia:tak::tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry