• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

Kurcze a ja dzisiaj pomyłam okna bo tak łądnie siweciło słoneczko a teraz pada:angry::angry::angry::angry::angry:
Prasownaie juz za mna i mam chwilke relaksu dla siebie.

Kasia8118- Ty to asz fajnie zrelaksuj sie i to dobrze, bo jak zosbaczysz pogode to przynajmniej Mi zachcialo sie wracac juz z lotniska:D:-D:-D

4muchy- a gdzie dzieciaczki teraz ida do szkoły?
ja tez msuze sie rozgladac juz za spodniami dos zkoły bo bluzy w szkole kupujemy .....

reklama
HEJKA!
Udało mi sie zaliczyc plac zabaw przed deszcze i pranie tez doschło:tak:
4Muchy bardzo ciezko jest przestawic sie po powrocie z tropikalnej Polski:-D
Adas ma stresa przed nowa szkoła?
Kasia8118 mam nadzieje ze brzuszek juz wiekszy od mojego?:-p:-Dpozdrawiam
Bozena my tez mielismy wstrzymany CHB ,z takiego samego powodu :baffled:podalismy adres szkoły ,przychodni ,sami sobie to sprawidzili i wszystko nam wyrownali:happy: ale trwało to prawie osiem miesiecy.
Alexnow twoja coreczka zrobiła na mnie wrazenie bardzo grzecznej dziewczynki , wiec jak jeszcze dojdzie do tego ten dobry humor to juz chyba jest aniałkiem:tak:

Hej hej:-):-)
AGNIESZKA UK-ja byłam w parku,ale się minełyśmy:-(widziałam jak wychodziłaś z parku z JSTYSIAK:-(:-(:-(
Miałam do Ciebie zadzwonić wcześniej ,ale ja stwierdziłam że zawdzwonię jak dojadę i tym sposobem się minełyśmy:wściekła/y::wściekła/y:

4MUCHY-oj podziwiam Cię że sama prowadziłaś auto:tak::tak:
Ja też muszę jeszcze Kubie kupić buty i skarpetki bo noga mu rośnie jak na drożdżach ,nie nadążąm kupować,ciągle coś,albo spodnie,albo bluza,albo spodnie,albo skarpetki...........

KASIA8118-a ja właśnie o Tobie myślałam kiedy wracasz:tak:Tylko wyjedzcie szybciej żebyście na prom zdążyli:-D:-D:-D
I jestem ciekawa jak tam Twoj POKAŻNY BRZUCH:tak::tak::tak:

Doris ja Natalce musze kupic prawie wszystko tak wyrosła:szok:
Bozena to nie jest takie złe :no:ja sie cieszyłam jak przyszło mi wyrownanie:tak:
miesiecznie tej kasy nie odczujesz ,szybko sie ja rozwoli . a za osiem miesiecy juz jest niezła sumka mozna cos konkretnego kupic:happy:

katin strasznie ciężko, jeszcze w niedziele jak byliśmy w Belgii dzieciaki kąpały się w basenie a tutaj jak zwykle :baffled:

BożenaM my przed wyjazdem dop Polski przeprowadziliśmy się z BD2 na Bd19 więc musieliśmy zmienić szkołę. Adaś naraze się cieszy, zobaczymy co będzie mówił po pierwszym dniu. A to już za tydzień

doris78 wiesz nieskromnie napiszę ale jestem z siebie dumna. To było niezłe wyzwanie. Najbardziej drętwiała mi lewa noga. A w drodze powrotnej byłam tak zmęczona że na promie położyłam się na kanapie i całą drogę przespałam.

Cześć dziewczynki!!!
Pare dni mnie nie było bo ostatnio jestem jakaś zalatana. Wczoraj byliśmy na szczepieniu i mały był do wieczora troszke marudny. Na szczęście tym razem obyło się bez gorączki. A dzisiaj skorzystaliśmy z ładnej pogody i poszliśmy na długi spacer do Peel Parku. No i zdążylismy wrócić zanim zaczeło padać. Tym razem pech mnie ominął:tak:
4muchy- podziwiam za to że tyle godzin prowadziłaś sama. Ja chyba nie dałabym rady.
BożenaM- dobrym sposobem żeby ich pospieszyć z tym CHB jest częste dzwonienie i dopominanie się. Wtedy na pewno coś się szybciej ruszy.
A jeśli chodzi o kupowanie bluzy to u Filipa w szkole tez można kupić taką z logo szkoły ale kosztuje 7 funtów, a taka bez logo w Tesco lub Asdzie kosztuje ok. 2 funtów. A że Filip praktycznie codziennie przychodzi ze szkoły brudny (serek, farby, pisaki itd.:angry:) to musiałam mu kupić 4 bluzy bo nie nadążałam z praniem. Łatwo obliczyc jaka to oszczędność.
Całą reszte do szkoły też już ma. Wybrał sobie nową torbe na lunch z Transformersami i juz nie może się doczekać jak ją pokaże kolegom:-)
Kasia8118- popieram słowa dziewczyn. Korzystaj z pogody w Pl bo jak tu przyjedziesz to zaraz będziesz chciała wracać z powrotem;-)

Pozdrawiam

Ania1812 -ja rozumiem koszta brudzneie sie itp, ale u nas wszystko moze byc nie z logiem ale bluza tak:/.....naszczescie w szkole sprzedaaj po 4 Ł/ tak wiec moz ejakos to zniose:-D:-D:-DA reszte to tez szybciej rosni niz zady to rpzynajmniej kilka razy załozyc.

Katin- niom w sumie tak, wazne zeby wogole zwrócili!!!!!!!!

Hejka
A my byłyśmy złożyć dziś papiery z Tynią do szkoły, tzn nasze dziewczyny. Pani nam powiedziała, że od przyszłego września. Tylko tak się teraz zastanawiam czy to ma jakąś moc. Czy to znaczy że od przyszłego września faktycznie będą przyjęte, czy tylko tak powiedziała.:baffled: Mnie akurat pasuje. Mati kończy 3 lata w marcu. Dostanę jakieś pismo z tej szkoły? Kurczę czemu nie pomyślałam, żeby zapytać o to wcześniej.
A poza tym chciałam się pochwalić że my już chodzimy bez pieluchy. Od kilku dni, definitywnie. Nawet na kilka chwil na dwór wychodzimy bez. Tylko dalej nie wiem co zrobię w parku gdy nagle moje dziecię zawoła kupę ;-):-D:-D:-D. Słuchajcie w krzakach ma zrobić?:confused::confused::confused:
4muchy witam z powrotem. Zuch dziewczyna jesteś. Ja się chciałam pochwalić że też już jeżdżę. ;-);-)
Dziewczyny a dzieci to chyba latem rosną najbardziej. Ostatnio zauważyłam że moja też tak jakoś dziwnie we wszystkim wygląda. Takie to wszystko za krótkie jakieś.
Acha jutro ma zajrzeć do mnie Dorota (chyba z Sylwią,mam nadzieję) na kawkę. Jeśli któraś ma życzenie też zajrzeć to zapraszam.

reklama
Ja też dzisiaj byłam w Lister parku:tak: I Mojadzidzia też była:tak: Ale nie siedziałyśmy długo bo nagle tak zimno i ciemno się zrobiło że musiałyśmy się zwijac żeby deszcz nas nie złapał:baffled:
Potem jeszcze w netto u nas spotkałam 4muchy, a właściwie to 2muchy:-D bo Ewa była tylko z Adasiem;-) Okazuje się że całkiem blisko siebie teraz mieszkamy:tak:

Roksanna no ja też wpadnę do Ciebie:tak:

Mojadzidzia zdążyłyście dojsc do domu zanim się rozpadało?? Jak chcesz to mogę Cię zabrac do Roksany jutro.

Bożena wakacje się kończą a Ty nadal się z nami nie spotkałaś:sorry2: I co???:confused::crazy::rofl2:

Kasia8118 rany ale ten czas zasówa:szok: Tobie zostało już ostatnie 10tygodni:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry