Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jestem przerazona,bo ja sie zawsze stresuje.jutro musze wyruszyc do miasta poszukac sobie sukienki(w 2 dzien swiat jego kuzyn sie hajta) i plaszczyka na zime. jak znacie jakies fajne -tanie sklepy to dajcie znac;-) no i mam problem bo w pracy za chiny nie dostane urlopu i musze wykapbinowac zwolnienie lekarskie-i tu jest najwiekszy problem:-( jak nic nie wymysle to zostaniemy w domu

A mina pielegniarki na pewno była bezcenna:-):-):-)

Dobrze, że chociaż skierownie na badania dostałaś. 
A jeśli chodzi o serial to mimo, że bardzo lubie Brodzik to średnio mi pasuje do tej roli. I chyba sobie odpuszcze ogladanie bo troszke było nudnie a poza tym w tym czasie leci " Skazany na śmierć".
Ide wstawić rosół. Pozdrowienia

my do jutra tutaj,a potem Wrocław :-):-):-)Juz sie ciesze ze znowu zobacze moja Kochana Mamule.a do tego specjalnie moja kochana mamunia wziela sobie urlop jupiiiiiiii.....A amelka zdrowa jak rybka,tylko matke jakieś chorobsko rozbiera:-(moja gwiazda tak sie tu rozszalala ze az sie boje co bedzie jak wrocimy do domu.hmmmmmm....chyba przywiąze do kaloryfera.

. Oj chyba bez lekarza się nie obędzie. 

a co to jest ten "Skazany na śmierć"?