niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
czesc dziewczyny:-)
A ja dalej piore i prasuje ciuszki malego. Tyle tego ze do konca tyg. sie nie wyrobie
, ale jaja synek jeszcze sie nie narodzil a juz ma wiecej ciuszkow niz mamka.
Co do pogody to myslalam ze mnie krew zalej w nocy
, przez ta burze , wogole nie spalam. No ale chociaz w ciagu dnia mozna wyskoczyc na spacerek i sie dotlenic.
Ewka jak tam oczekiwanie na ruchy dzidzi. Miewasz juz jakies podobne odczucia ,? do tych o ktorych piszemy. Zobaczysz ladam momenet i twoje malenstwo bedzie fikalo ze az;-)
Karola i Cfcgirl wspulczyje tych okresikow , mi bardzo dobrze i swobodnie bez mojej kolezanki
, no ale jeszcze troche i do mnie wroci:-(.
Karola nie ma problemu , wstepnie sie umawiamy na przyszly tydzien. Daj znac jak z twoim chlopem
bedzie lepiej.
Buziaczek co tam , wybierasz sie juz na porodowke? A moze cisza?
Yowka co tam u ciebie? Czekamy na zdjecia pokoiku .
papa i piszcie co tam slychac w wielkim swiecie.
A ja dalej piore i prasuje ciuszki malego. Tyle tego ze do konca tyg. sie nie wyrobie

Co do pogody to myslalam ze mnie krew zalej w nocy

Ewka jak tam oczekiwanie na ruchy dzidzi. Miewasz juz jakies podobne odczucia ,? do tych o ktorych piszemy. Zobaczysz ladam momenet i twoje malenstwo bedzie fikalo ze az;-)
Karola i Cfcgirl wspulczyje tych okresikow , mi bardzo dobrze i swobodnie bez mojej kolezanki

Karola nie ma problemu , wstepnie sie umawiamy na przyszly tydzien. Daj znac jak z twoim chlopem

Buziaczek co tam , wybierasz sie juz na porodowke? A moze cisza?
Yowka co tam u ciebie? Czekamy na zdjecia pokoiku .
papa i piszcie co tam slychac w wielkim swiecie.