Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pielegniarka byla podobno w szoku, bo juz dawno nie miala takie pacjenta do pobierania krwi. Ide jakis obiad ugotowac, a tak mi sie nie chce 
.Odciski na dłoniach miałam jak stary budowlaniec:-(.kasia.j Krystian zareagował bardzo pozytywnie.Strasznie chce we wszystkim pomagac i wiecznie wpatruje się w małego i wciska mu swoje samochodziki.Chyba jest troche rozczarowany że dzidzia tyle śpi i rzadko ma otwarte oczy.
Ja też naciskalam i maluśko mi lecialo.Jedyna rada na to tak jak Kasia j napisała jak najczęściej przystawiać
No i ten ból na początku jest ,ale dwa dni i sutki dojdą do siebie,zachartują się

oby szybko wyzdrowiala bo juz nie moge usiedziec w domu

:-) O mało co nie urodziłabyś w domu albo w karetce
Ale dobrze, że poszło szybko przynajmniej nie męczyłaś się długo;-)
tak mi sie wydaje przynajmiej
no i czekamy na fotki Olivierka opczywiscie , super ze tak szybko Ci poszło mam nadzieje ze mi przy drugim tez pójdzie szybciej :-) a polozna dzwonila do mnie kilka godz przed tym jak przyszla
zycze szybkiego powrotu do sił jednych i drugich. Poczatki sa straszne nawet przy drugm dziecku , a jak tatus chyba dumny z juniorkow ?:-)
Adas taki anioł , tylko jedzic nie lubi
oczywiscie zycze szybkiego pozbycia sie prolemu z zebami.