Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)).wydalam dzis tyle ze jeszcze nigdy tyle na siebie nie wydalam i wiecie co-wcale nie zaluje;-) a zawsze zalowalam:-(. kupilam sobie plaszczyk,sukienke,buty i sweterek(dlugi).nikoli tez sie poszczescilo-zestaw-spudnica+rajtuzki+bluzeczka i kamizelka alagóralska. musze powiedziec ze wszystko wybieral moj R. nie zabardzo pewna jestem swojego wyboru co do plaszczyka(jakos nie moj styl i o numer za duzy:-( niestety mojej rozmiarowki nie bylo:-( no i ty buty-maja mega obcas-jak bede tanczyc na weselu to sie zabije.

;-)
gorzej zpisaniem
tylko czas tak strasznie szybko lec. 
Niby nas nie bylo a dzisiaj mialam cala chate do szorowania
Od 12 do 19 sprzatalam z przerwami na lekarza
I tak jest po kazdym wyjezdzie
Nic z tego nie rozumiem
moj szymon wstal o 8 wiec nie moge chociaqz na to ponarzekac:-)

Sylwia- rozumiem ze domek ma wszystko co chcialas;-)

Zazdroszcze udanych zakupow w milej atmosferze;-)
Ogólnie nie narzekam, najważniejsze że nie płacze po nocach:-)
W takim razie gratuluję nowej chatki:-)
A Olivka już z przekutymi uszkami. Była bardzo dzielna i płakała tylko tyle co przy szczepieniu:-) Strasznie przerażona byłam przed tym ale później już mega zadowolona bo przekuwały dwie panie żeby było szybciutko i na trzy cztery w jednym momencie przebiły małej uszka żeby oszczędzic cierpienia

bo bym miala ospe w domku

wszedzie pelno wody w lazience i nakorytarzuprzed lazienka i jeszcze w wiki pokoju katastrofa dobrze ze sasiadka miala odkurzacz do prania dywanow o szybko ja pozbieralam i po klopocie gdyby jego nie miala to bym musiala chyba suszarka suszyc