reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej gaduły:-D:-D:-D

Ja nie odzywałam się ostatnio bo faktycznie nastrój miałam do d..y, zoim szanownym małżonkiem się poprztykaliśmy, o głupotę właściwie i jest już ok ale ja to zawsze przeżywam bardzo takie spięcia:-( No i ta pogodaaaaaaaaaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak ja nienawidzę już tego śniegu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przedwczoraj jak się zakopałam u Doroty przed domem to trzech chłopów musiało mnie na hol wyciągac:szok::-D
A wczoraj była koleżanka, która zajmuje się fotografią i zrobiła sesję moim maluchom:tak: Davidek też się załapał. Żałuję, że nie znałam Jej jeszcze w ciąży żeby miec taką fajną sesję brzuszkową:-(
Także dziewczynki, jakby któraś chciała o polecam:tak::tak::tak: Warto żeby czasami ktoś porobił takie piękne zdjęcia całej rodzince

Ania1812 dziękuję za adres. Ja bardzo bym chciała dotrzec ale nie wiem czy mi się uda bo muszę czekac na gościa który zakłada nam telefon:baffled: Fajnie by było jakby przyszedł z samego rana ale z nimi to nigdy nie wiadomo:wściekła/y: Zadzwonię jutro i dam Ci znac

Agaam no jeśli gościu przyjdzie rano to możemy się wybrac do Ani a jeśli nie to zapraszam na kawkę:tak: Zdzwonimy się:-)

Ampar widzisz jakiego masz zuch chłopaka:-) Najczęściej jest tak, że my mamy przeżywamy dużo bardziej niż dzieci:sorry2:
Fajnie, że też będziesz, zarezerwuję Ci miejscówkę koło TV:-D

Mojadzidzia dużo zdrówka, kurujcie się przed przyszłą sobotą bo przecież nie może Was zabraknąc;-)

Katin czyli 23 Ci pasuje i też będziesz??

Katarina a Ty co nie wybierasz się na sobotnią imprezkę skoro w piątek spotkanie organizujesz?? Nie żartuj sobie nawet, też musisz byc:tak:

Natalka gratulacje dla Claudii za piewszego ząbka. Wyprzedziła wszystkie lipcowe królewny:-D
Już miałam napisac, że może w ciąży jesteś ale przypomniało mi się że masz implant:-p Jak wogóle czujesz się po nim, a raczej z nim:-D

A jak reszta dziewczyn? wybieracie się do mnie na popijawę?? 4muchy, Jstysiak, AgnieszkaUK, ktoś jeszcze????

reklama
no i jednak nie nadrobie za bardzo forum :wściekła/y:
strasznie sie czuje :-( Claudie poszła spac a mnie znowu zemdliło:-(
kurcze nie mam pojecia co mi moze sie zatrułam czymś tylko czy bo nic takiego nie jadłam :confused: dopije herbatke i ide do łózka :sorry2:

dzziekuje za gratulacje dla Claudii :tak:

Sylwia ja wogóle nie odczuwam zadnych skutków ubocznych z tym implantem a Ty ?? pochwal sie fotkami dadaj moze na nk jakies :tak: a ile ona bierze za takie fotki ??

Mojadzidzia zdrówka dla was kochane :tak:

dobra ja spadam spac :-(

Witam u mnie nic nowego Krystian znowu nie był w przedszkolu:no:.Pewnie jutro otworzą bo z pogodą już trochę lepiej:baffled:.A ja w końcu rozebrałam dzisiaj choinkę i pochowałam ozdoby świąteczne tylko na oknach zostały mi tylko naklejki :tak:.Olivier robi się bardziej kontaktowy dużo się śmieje i tylko czeka żeby z nim pogadac:tak:.Krystian uspokoił się w tym tygodniu chyba wszystko wraca do normalności mam taką nadzieję :baffled:.Bo zeszły tydzień był kiepski:cool:.Ampar3 samochód kupiliśmy już w zeszłym tygodniu ale jeszcze jezdzimy starym bo trzeba załatwic ubezpieczenie i takie tam różne sprawy:tak:.Na razie samochód stoi u znajomych na podwórku:tak:.Jutro R pracuje do 12.30 to wszystko załatwi to od soboty przesiądziemy się na większy samochód :tak:.Bo w tym już nam trochę ciasno:baffled:.Aniu1812 mnie jutro nie będzie :no: bo mój Krystian liczę ze będzie w przedszkolu do 11.20 i niż bym się do kulała to pewnie by już nikogo nie było:confused:.Ale na pewno Ciebie kiedyś odwiedzę :tak:.Mamy do siebie około 2mile więc to nie jest daleko a ja lubię spacerowac:tak:.natalko gratulacje dla księżniczki zębatki :tak:.mojadzidzia dużo zdrówka:-).

Sylwia-kurcze ja całkiem zapomniałam o popijawie u ciebie:sorry2: pardom,ja przecież ci napisałam,że będę:tak: to skoro ty na 23 robisz tę popijawę to ja sorki kobitki,ale odwołuje piątkowe spotkanie u mnie:zawstydzona/y: przełożymy je na inny termin:tak: kurczę całkiem zapomniałam o spotkaniu u Sylwii,ale wkopa:-p:-) Natalia-[ja tam mówię,że to ciąża;-):tak: i gratulacje dla claudii,jeszcze troszkę a będzie orzechy łupać:tak::-D i zrób sobie może test co?oki babki,muszę zebrać plony z ogródka i spadam do łóżka z mężulkiem tetrać drugie bebe:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam serecznie wszystkie dziewczyny:-).Jestem tutaj nowa,slyszalam o baby boom dawno temu i wiele razy od moich kolezanek....no i w koncu i ja postanowilam zajrzec!:-) Mam 32 lata,jestem mama 15 mies Natalie:cool:,w Bradford mieszkam od 4 lat.Szczerze, to od kilu dni przegladam Wasze "pogaduchy",bo stwierdzilam ,ze okey byloby najpierw sie troszke zoorientowac o co biega:tak::happy2:i przyznam szczerze troche ciezko sie polapac-no ale to pewnie dlatego ,ze jestescie juz dluugo razem:)))Mam nadzieje ze i ja sie tu odnajde z odrobina Waszej pomocy,bedzie mi bardzo milo z Wami czasem pogadac!!!Pozdrowionka:-):happy:.Milych snow:))))) P.s. Widze na forum jedna znajoma mi buzke:tak::tak:-KATARINA26-ktora serdecznie pozdrawiam razem z Wiki:)))))))))papa

Witam z rana:-):-)
Musiałam cichaczem wymsknąc się z sypialni bo Marcel jeszcze śpi i nie chciałam żeby Olivka go obudziła.

Katarina spoko, to już ten wiek więc skleroza postępuje:-D
Graziul witaj:-) Zapraszamy do częstego pisania a już niedługo wkręcisz się na dobre tak jak my:tak: Oczywiście na imprezkę też jesteś zaproszona:tak:
Natalka ja z implantem czuję się już dużo lepiej:tak: Teraz właściwie nie odczuwam go wogóle. Zdjęc jeszcze nie mam, bo wiesz trzeba je obrobic, zretuszowac moją mordkę:-p Ale jak dostanę to pochwalę się. Godzinna sesja kosztuje 50Ł chyba, mówiłam żeby się zalogowała i podała cennik więc pewnie niedługo to zrobi:tak:

Tak swoją drogą zapowiada się niezła frekwencja, fajnie:tak::-D

Ostatnia edycja:
Hej!
Graziul- witaj:tak:
Sylwia.m- Ampar też będzie troszke później także jakby co to walcie śmiało:-D;-) A co jest z Doris? Znowu popsuł się komputer?:confused:

Bye

Czesc z ranka:-)

ANIA1812-Ja bede,wczoraj jakos co napisalam posta to mi internet uciekl i za 3 razem sie wkurzylam i juz nie pisalam:no:
bede miedzy 10-11 bo do morisonna wczesniej pojade:-)

NATALKA-gratuluje pierwszego zabka:tak:Ale radosc co??z takiej malej rzeczy:-DI jak sie dzisiaj czujesz??

4muchy-To Ty na jakims puatkowiu teraz mieszkasz ,ze tam traktory jezdza??
Na jaka wycieczke Adas pojechal??

Graziul-Witamy serdecznie:-)pisz czesto i o byle czym to sie szybko wkrecisz:tak::-Dja tez na poczatku dlugo czytalam zanim pierwswzego posta napisalam:tak:tez bylo mi ciezko,ale jakos juz zlecialo 2 lata:szok:
a wiesz z tym dlugim znaniem sie to jest roznie,zobacz wlasnie na Katarine w sumie niedawno temu sie dopisala a zobacz jak sie super zadomowila:tak::-)Mamy nadzieje ze tez Nas polubisz;-):-p

KASIA8118-u mnie szkola caly tydzien byla otwarta, na szczescie:tak:

MOJADZIDZIA-zdrowka Wam zycze:tak:

AMPAR-tak to juz jest z nami matkami,bardziej przezywamy od dzieci:tak:a co do Szymona ja wiedzialm ze On sie szybko zaklimatyzuje:tak:

Dobra uciekam sie ubierac bo do szkoly zaraz czas wyjsc

Witam was z samego rana:-) oj dawno tak wcześnie nie wstałam,muszę sobie łyknąć troszkę kofeiny bo nie wyrobie,ja tutaj widzę że sama będę u Ani dziś:dry: wymiękłyście wszystkie:-D oki zmykam się szykować,odezwę się pózniej:tak: aha,Grażyna-[witaj w klubie:tak::-) Ok.zmykam śniadanie zrobić i się ubrać:tak::-) do zobaczenia pózniej:-)

reklama
No to witam sie i ja:-)

My znou pobudka o 8;30 kurcze moja niunka troche mnie rozbestwila bo wczesniej wstawala ok 10 wiec teraz jak budzi sie o 8-30 to mi ciezko sie obudzic i cokolwiek ze soba zrobic.

Sylwiam to z niecierpliwoscia czekam na rozwiniecie sie sytuacji jak cos to pisz jak juz bedziesz gotowa. A co do sesji to super sprawa zreszta sama wiesz ze ja mam goraczke na tym punkcie i napewno skorzystam z tego tylko jakbys miala jakies namiary na ta kobieta:tak: ostatnio koles na nk sie oglaszal salon ma na BD8 naprzeciwko morissona nawet nad nim myslalam ale jak Ty masz sprawdzona osobe to wole z niej skorzystac;-) A ona Ci te zdjecia w domu robila? I ile takich zdjec zrobi przez godzine?:dry:

Natalka gratulacje dla Claudusi :-) prosze prosze najmlodsza a najszybciej dojrzewa:-D:-D;-) a co do solarium moze poprostu jestes oslabiona po chorobie:sorry2:

Ampar gratulacje dla Szymonka ze jest taki dzielny:-)

Graziul Witaj na forum:tak: zapraszamy do pisania z nami a napewno szybko sie wkrecisz w nasze klimaty:-p

mojadzidzia zdrowka dla Was dziewczynki:tak: A mam pytanko jesli wybierasz sie do Sylwiim to przyjdziesz z Dusia?

Oki zmykam do mojej gwiazdy i czekam na info od Sylwiim papa

Do góry