reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

faktycznie cichutko dzis:-D:-D:-D:tak::tak:katarina-tylko my sie dzis udzielamy czesto:-):-):-):-):-):-)!! Nadgorliwe jestesmy:rolleyes::rolleyes2::rolleyes:hehehe:))):-)Tez bylismy na zakupkach ,i tez baaaardzo mi sie nie chcialo ,ale mus byl bo lodowka prawie pusta:tak::frown:WSZYSTKIE BABECZKI-czy znacie i korzystacie z tzw.EUROPEJSKICH KART ZDROWIA???Polecam serdecznie,bardzo latwe w wyrobieniu a ogromnie przydatne,np.leczac sie w Pl mozna potem ubiegac sie o zwrot kosztow tu W Uk:tak::-):tak::-)Doris78-jednak byl dzis spacerek!!! przestalo padac i udalo nam sie rundke zrobic kolo domu z tatulkiem naszym:happy2::yes:;-)Tynia i Wiki-bylas moze tu u ginekologa na NHS czy prywatnie chodzisz???.Koncze laseczki,bo juz slysze jak moje plastikowe bombki turlaja sie po podlodze!!!!!Poprostu nudny jest Night Garden dzis!!!:-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:Dobrze ze jutro niedzielka,lubie ten dzien -dzien dla rodzinki,pogoda lepsza wiec jutyro obowiazkowo plywalnia,ciesze sie ogromnie bo mi tego b.brakowalo i Natalci chyba tez bo lubi wode!!!:-);-)Pozdrawiam wsz.panie ,do uslyszenia

reklama
ahadoris78-ja bylam u dentysty raz na Nhs na emergency ,wyrwali mi tzw zab madrosci ,to bylo ponad pol roku temu i caly czas czekalam bo nikt nowych pacjentow nie rejestrowal,teraz dostalam list ze mnie wreszcie zarejestrowaliw Shipley ale nadal czekam na appoitment:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pozatym boje sie troche powierzyc im moje przednie uzebienie:-D:tak::-):no::szok:z tylem to jezscze moge zaryzykowac:-):blink:pozdrawiam

Hej ja cały dzień dzisiaj w domu strasznego mam lenia.Krystian z tatą poza domem a my z Olivierem leniu****emy :tak:.Jutro mam w planach jakiś długi spacer:tak:.Graziul xxx a ty gdzie wyrabiałaś tą kartę?Ja dawno temu jak jechałam pierwszy raz do Anglii też taką miałam ale była ważna tylko 2miesiące :tak:.Z tego co pamiętam to do jej wyrobienia trzeba miec ubezpieczenie w PL:confused:.Czy coś się zmieniło w tym temacie?

Czesc babeczki:-)

U nas stara bieda:-p nic nowego sie nie wydarzylo dzis bylismy z mezem w miescie na zakupach i tym razem wzielismy wozek ale oboje klnelismy niesamowicie bo do tej pory P dzwigal mala na szelkach ale z racji tego ze Viki juz nie jest lekka skusilismy sie na ten nieszczesny wozek juz mam dosyc tego wozka czekam tylko az zrobi sie w miare ladne pogoda i czas na nowy.

Ja juz na 100% potwierdzam moja obecnosc u Sylwiim tylko jeszcze nie wiem co zrobie do jedzenia:-p i potwierdzam przybycie z moim robaczkiem bo tak to jest z tymi cyckowymi dzieciaczkami:-D:-p

A teraz uciekam bo moj brat przyszedl z dziewczyna a mala juz spi a jutro na wieczor bede witac mojego drugiego brata i bratowa juz nie moge sie doczekac:-)
Dobranoc dziewczynki kolorowych snow:-D:-)

Hejka:-)

Kasia8118 taką kartę wyrabia się tutaj i ona uprawnia do opieki zdrowotnej w czasie pobytu w PL. My mamy takie, muszę tylko dla Olivki teraz wyrobic:tak:
E111 Online Form UK Health Medical European Online e111 Forms EHIC Card

Graziul dzięki za przypomnienie o tym bo pwnie zapomniałabym wyrobic tej karty dla Olivki a na wakacje przecież jedziemy do PL na 2 miechy i wtedy może się przydac:baffled:

Katarina ja też dzisiaj na zakupach ale w morisonie:tak:

Ania1812 mi bez różnicy co zrobisz na imprezkę. Może zgłosi się jakaś chętna na ciasto to wtedy zrobisz sałatkę bo brzmi smakowicie:tak: ja uwielbiam wszystko co z czosnkiem:-)

Natalka fajnie, że będziesz. A Twój lepiej niech nie zmienia zdania, słowo się rzekło i już nie ma odwrotu;-)

Roksanna tylko nie przemęczaj się przy tych sajgonkach;-) Na samą myśl o nich ślinka mi cieknie:-D

Sylwia ja też właśnie miałam zaproponować tą sałatkę, bo brzmi ciekawie, ale nie miałam odwagi. Dzięki. Może jak jesteśmy we dwie to wiesz, ..., w kupie siła.;-):-)

czesc dziewczeta!
natalka1990 Nadusia ma brzydki kaszel i katar,caly czas kicha a na domiar zlego dostala wysypki na cipce i nie moge tego zwalczyc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,buziaczki dla Clauduni za zabeczka!! nie moge sie doczekac u Dusi-poki co plasko... :dry:
katarina26 jak tylko sie wykurujemy to zorganizujemy odbior rekawiczki,chyba ze predzej wiosna nas zastanie... :-D
sylwia.m roksanna1 a wy co jakies smierdzace tematy poruszacie na wieczor??? :-D
moja mala coreczka przesypia dzienne drzemki w lozeczku i na noc tez zasypia sama z dala od mamusi ale nad ranem biore ja do lozeczka :sorry2: tak mi brakuje tego malego cialeczka obok :-(

Dla mnie tez ta salatka smakowicie brzmi:-p:-p:tak:

Roksanna-a ja wlasnie wole takie proste i waskie w nogawce spodnie,z tego wzgledu ze Kuba jest strasznie chudy i jak normalne spodnie to wyglada jak w worku:wściekła/y:

ANIA1812-aha dzieki ,powiem Ci szczerze ze wyglada jakby byla z innego sklepu:-Dja stawialm na nexta:-D:-D

MOJADZIDZIA-zdrowka dla Nadusi

KATARINA I GRAZIL-dzieki Wam dzisiaj chociaz bylo co czytac:-Dfajnie:-)

Aha ,a mozecie mi wytlumaczyc na jakiej zasadzie mozna kupic 3 ogrod??bo ja nie moge nigdzie doczytac

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Widze, że sałatka przegłosowana. Niby nic specjalnego ale ja ją bardzo lubie. Mam nadzieje, że i Wam zasmakuje.:tak: No i moja sałatka poruszyła temat kupy:confused::-D:-D:-D Szczerze nie spodziewałam się tego:-p

Doris- te jeansy faktycznie róznią się od tych co zazwyczaj kupowałam w Primarku. No i były tez droższe o 2 albo 3 funty.
mojadzidzia- oj bidulka z Nadusi. Chyba jednak nie obejdzie się bez lekarza. :no:
Agaam- masz juz jakis typ na nowy wózek? Ja już chętnie zmieniłabym na nowy. Chyba coś zepsuje w tym i oddam do reklamacji;-):-D
Kasia8118- ale miałas dobrze. Mi marzy się taki dzień leniuchowania. A tu zawsze coś.:dry: Jeśli chodzi o karte to ja tam dzwoniłam bo był wtedy jakis problem ze stroną i karte dostałam po tygodniu. Wydaje mi się, że w Anglii wydają na 5 lat.

No to się napisałam. Adam się przebudza:wściekła/y: Dobrej nocy

Do góry