Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale co do srody to mi w tym tygodniu odpada jak i czwartek bo colleg. A i musze sie pochwalic ze dzis zdalam moj egzamin z angielskiego wiec moze cos ze mnie bedzie:-)Nefretete widze ze nie tylko moja tak robi bo i twoj to samo ach te dzieciaki
cwaniaki:-) Ale sie nie ppoddaje i probuje dalej choc czasem na maksa mnie doprowadza do szalu
Witam nowa mamcie Dominisia dzieki za zaproszenie na NK nigdy bym cie chyba nie znalazla. Fajny ten twoj maly a corcia to juz duza panna

ale jestem nie wyspna a do tego zaczyna mnie cos gardlo bolec i mam kaszel zebym sie nie rozlozyla :-(
.Daga80 Witamy i zapraszamy do częstego pisania
;-).U nas nocka minęła dosc spokojnie chociaż zapowiadała się ciężka bo mały wieczorem strasznie zaczął płakac i zrobił się gorący,ale dałam mu nasz złoty środek który leczy wszystkie choroby i nocka przebiegła spokojnie
.Gorzej było rano bo co jeden zasnął to drugi się budził
.A to siku a to mleka .....Cała lista życzeń była
.A ja chciałam sobie pospac do 7
.No nic bywało gorzej
.sylwia.m a jak twoje maluchy już zdrowe?Graziulxxx dostałaś wiadomosc?Kasiek27 witamy po przerwie
.Gratuluje zdanego egzaminu
.mojadzidzia i co odstawiłaś małą od cyca?Dominisia wysyłam Ci zaproszenie na NK
.To co nikomu nie chcę przyjechac na kuleczki:-(.
,ale ta bezradność moja na wszystko:-( akurat jak sobie zeszłam na dół i szlochałam to zadzwonił mój tata
no,ale rodzice mnie pocieszyli i wszystko wróciło do normy;-)
brakuje jednak tych rodziców tutaj:-
no ale koniec smęcenia,lecę jutro do PL i tyle,dziadzia powiedział że zabierze wnusie ze sobą do doktorka bo akurat jutro sie wybiera;-) więc jestem spokojna o nią;-)Kasia1881-[a co to za złoty środek?może poleć mi go
;-) Daga-[witaj na forum,;-)fajnie,że dochodzą nowe osoby,im większa załoga tym fajniej;-)
tylko,że nie wiem czy teraz będę nadążać z pisaniem i czytaniem

natalka--jeszcze nie raz się spotkamy,co się odwlecze to nie uciecze;-) Sylwiam-no nie powiem,przydało by się pewno
:-) to chyba tyle,jeszcze coś do Was napiszę przed wyjazdem moim,muszę się z wami ładnie pożegnać
:-) teraz idę ogarnąć siebie i dom
papa
Co do spotkania to raczej duzo chetnych nie ma widze,no trdno innym razem moze

pozdrawiam do potem,buziaczki,apappapapaa