tynia i wiki
Fanka BB :)
czesc nie odzywalam sie bo a to wiki ciagle mnie wolala to przyjechala kaska trzeba bylo jeszcze posrzatac i tak zlecialo oby wiki wyzdrowiala szybko to bym sie na jakies spotkanko zalapala

żaneta szkoda ze mieszkanko nie wypalilo trzymam kciuki za nastepne i takie zeby ci pasowalo

dominisia dosc ze dlugo czekal na ta operacje to jeszcze go odeslali

oby przy kolejnym terminie go przyjeli

wiki spia P na dole nie zlozylam mu zyczen na dzien mezczyzny bo on na dzien kobiet mi tez nie zlozyl

co za mezczyzni
oki milego spotkanka kobietki jutro i slonecznej pogody

żaneta szkoda ze mieszkanko nie wypalilo trzymam kciuki za nastepne i takie zeby ci pasowalo

dominisia dosc ze dlugo czekal na ta operacje to jeszcze go odeslali

oby przy kolejnym terminie go przyjeli

wiki spia P na dole nie zlozylam mu zyczen na dzien mezczyzny bo on na dzien kobiet mi tez nie zlozyl

co za mezczyzni oki milego spotkanka kobietki jutro i slonecznej pogody

a wiec chrzciny dusi ustalone na niedziele wielkanocna w angielskim kosciolku na Manchester rd,ksiadz suuuuper mily i nie robil problemow a wrecz przeciwnie strasznie sie ucieszyl ze dolaczymy do jego parafii,ja oczywiscie tez czekam na ta sukienusie z niecierpliwoscia 

ja tam bylam zadowolona
;-)
Ja wstyd przyznac ale myje okna moze raz na dwa miesiace,ja nie mam czasu na codzienne porzadki, a co dopiero na takie od czasu do czasu.Albo podaj mi recepte jak to wszystko pogodzic
.Krystian przebudził się i strasznie zaczął płakac bo niby gardło strasznie go boli jak ten płacz usłyszał Olivier to dołączył do niego i tak sobie razem płakali a ja nie wiedziałam ktorego pocieszac i biegałam z pokoju do pokoju.