Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
no prosze pada....to i weny od razu brak

albo wszystkie takie przygotowania do swiat wielkie juz robia

ja w polowie zrobilam,reszta to na ostatnia chwile ,bo przy Nati nie ma sensu wczesniej sprzatnac
no i zarelko bedziemy szykowac ,ale to w czwartek
NATALKA-tez zawsze sie wkurzam jak czekam na jakas deliverke

a co zamowilas malej?
a Natce pokazalam w sumie tylko raz jak sie ta deseczke zaklada na kibelek
i co rano teraz idzie Si Si i siada

MONIA-w polskiej przychodni robia w Mench.ale szczegolow nie znam:-
-)
Obiadek gotowy juz mamy na dzis-skrzydelka w sosie curry z rodzynkami ,ryz i surowa z marchwi na slodko;-)slodki obiad

ide sobie 2 kawusie machnac i poszperac na necie za przepisami..bo chyba gosci mi sie wiecej zjedzie nz myslalam

wiec i zarelka trza wiecej

albo wszystkie takie przygotowania do swiat wielkie juz robia

ja w polowie zrobilam,reszta to na ostatnia chwile ,bo przy Nati nie ma sensu wczesniej sprzatnac

no i zarelko bedziemy szykowac ,ale to w czwartek

NATALKA-tez zawsze sie wkurzam jak czekam na jakas deliverke

a co zamowilas malej?a Natce pokazalam w sumie tylko raz jak sie ta deseczke zaklada na kibelek
i co rano teraz idzie Si Si i siada

MONIA-w polskiej przychodni robia w Mench.ale szczegolow nie znam:-
Obiadek gotowy juz mamy na dzis-skrzydelka w sosie curry z rodzynkami ,ryz i surowa z marchwi na slodko;-)slodki obiad

ide sobie 2 kawusie machnac i poszperac na necie za przepisami..bo chyba gosci mi sie wiecej zjedzie nz myslalam

wiec i zarelka trza wiecej

dwa dni spedzilam w lozku i w lazience
,schodze dzis do salonu a tu posprzatane ,obiad zrobiny ,naczynia w kuchni pomyte ... no po prostu aniol nie facet z mojego G.:-) Widac ,jak musi to potrafi
Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo mam 10 dni wolnego i szkoda mi siedziec w domu.
a ja zamowilam chodzik , pchacza i slikonowa szczoteczke a nie chcialo mi sie jechac

no i codziennie Nadia troszke chodzi ale staram sie kontrolowac