reklama

Mamy z Bradford

no prosze pada....to i weny od razu brak:-D:-D:-D:-D
albo wszystkie takie przygotowania do swiat wielkie juz robia:szok::szok::-D:-D:-D
ja w polowie zrobilam,reszta to na ostatnia chwile ,bo przy Nati nie ma sensu wczesniej sprzatnac:-D
no i zarelko bedziemy szykowac ,ale to w czwartek:tak:
NATALKA-tez zawsze sie wkurzam jak czekam na jakas deliverke:tak::angry::rofl2:a co zamowilas malej?
a Natce pokazalam w sumie tylko raz jak sie ta deseczke zaklada na kibelek:-D i co rano teraz idzie Si Si i siada:-D:-D:-D
MONIA-w polskiej przychodni robia w Mench.ale szczegolow nie znam:-(:-)
Obiadek gotowy juz mamy na dzis-skrzydelka w sosie curry z rodzynkami ,ryz i surowa z marchwi na slodko;-)slodki obiad:-D:-D:-D
ide sobie 2 kawusie machnac i poszperac na necie za przepisami..bo chyba gosci mi sie wiecej zjedzie nz myslalam:confused2::confused2::happy::happy:wiec i zarelka trza wiecej:tak::-D

reklama
Witam Dziewczynki

Strasznie ponury dzień. Ciekawe jaka pogoda będzie w święta

ania1812 jak nie zapomnę to obejrzę bo właśnie do środy mam jeszcze HBO

żaneta, faktycznie biegunka to może być oznaka ząbkowania. Mój Adaś jak mu szły ząbki to gorączkował a potem wymiotował na sam koniec.

natalka uważaj teraz oczy dookoła głowy

A my wczoraj w Ikei byliśmy, Nowy dom nowe potrzeby.

witam po krotkiej przerwie ,oczywiscie przyszedl weekend a do nas jakis wirus sie przyplatal :cool: dwa dni spedzilam w lozku i w lazience :wściekła/y:,schodze dzis do salonu a tu posprzatane ,obiad zrobiny ,naczynia w kuchni pomyte ... no po prostu aniol nie facet z mojego G.:-) Widac ,jak musi to potrafi :dry:Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo mam 10 dni wolnego i szkoda mi siedziec w domu.

Graziul xxx ja to jeszcze nic na swieta nie mam zrobione:-D ale my w niedziele do mojej mamy idziemy w poniedzialek do mojego d rodziny tylko wieczorem w pon przychodza do nas znajomi to zrobie moze jakies salatki i juz:zawstydzona/y: a ja zamowilam chodzik , pchacza i slikonowa szczoteczke a nie chcialo mi sie jechac:zawstydzona/y: i teraz mam:wściekła/y: bo zaplacilam za dostawe zeby na drugi dzien byla a moj d na poczte zobaczyl a tak napisali ze dostawa od 29 do 31 marca:wściekła/y: ale jestem zla :wściekła/y:moglam tu gdzies isc jej to kupic ale w mothercare mieli promocje:sorry2:

ide sie polozyc bo glowa mi peka:-(

WITAM WIECZOREM:tak: POWOLI JUŻ SIĘ ROZKŁADAM ZACZYNA BOLEĆ MNIE GARDŁO :-(:-( RANO BYŁO WSZYSTKO OK ALE TERAZ JUŻ NIE TO PRZEZ TĄ POGODĘ :wściekła/y::wściekła/y: A DO TEGO OSCAR DAJE TAK POPALIĆ ŻE SZOK:wściekła/y::wściekła/y: MODLĘ SIĘ ŻEBY JUŻ DZIEŃ SIĘ ZAKOŃCZYŁ :baffled::baffled: GRAZIUL NIE PALĘ :-):-):-):szok: SAMA JESTEM W SZOKU :-D:-D A CO DO ŚWIĄT TO JA WSZYSTKO NA OSTATNIĄ CHWILĘ A CO TAM Z GOTOWANIEM SIĘ NIE PRZEJMUJĘ BO MÓJ WSZYSTKO ZAWSZE ROBI GORZEJ Z PORZĄDKAMI :baffled::baffled::shocked2::shocked2: NATALKA I AGAM NO TO TERAZ SKAKAĆ ,LATAĆ ......:-D:-D RENUSKA SZCZĘŚCIARA Z CIEBIE :tak::tak: MÓJ TEŻ CO DO JEDZENIA TO OK ALE POSPRZĄTAĆ PO TYM NIE MA KOMU:cool::cool: UCIEKAM MOŻE JUŻ UDA MI SIĘ POŁOŻYĆ DO JUTRA :tak:;-)

ale mi posta wcielo a zapomialam jak to sie robilo zeby wrocil:wściekła/y:

sylwia chyba dziecia sie czas nie zmienil:-) Claudia spala dzis do 7:cool2:

Żeby post wrócił to ctrl+z
moja wstała dzisiaj o 8.20 nowego czasu (a właściwie Marcel ją obudził bo kaszlał pod jej drzwiami):szok: a poszła spać o 19:szok: ale coś ją choroba łapie i to pewnie dlatego

Dziewczynki mam pytanko. Chciałabym zrobić sobie usg 4D ale dopiero później i zastanawiam się gdzie to zrobić. Może, któraś z Was wie gdzie mogę je zrobić i za ile.

Pozdrawiam

Baby Scan, Nuchal Scans, Pregnancy Scan, 3D Pregnancy Scans, 4D Scans - Baby Premier

,schodze dzis do salonu a tu posprzatane ,obiad zrobiny ,naczynia w kuchni pomyte ... no po prostu aniol nie facet z mojego G.:-) Widac ,jak musi to potrafi :dry:

No mają te nasze chłopy czasami ludzkie przebłyski:-D'

Tak poza tym to cześć kobity;-)

Dzisiaj cały dzień u rodziców przesiedzieliśmy:tak: Olivia taka smutna cały dzień była i miała 37,5 nie wiem co za cholerstwo ją bierze:sorry2: Jutro będę musiała iść do lekarza z Marcelem bo od jakiegos czasu ma ataki kaszlu, najczęściej w nocy. Na początku nie były jakieś groźne ale jest coraz gorzej i ostatniej nocy kaszlał 2 godziny aż w końcu się porzygał i to tak porządnie:szok::-( Dzisiaj też usnąć nie mógł przez to aż w końcu wzięłam go na dół i przed chwilą padł. Znając tutejszych lekarzy to nie dowiem się jutro nic konkretnego tym bardziej że Marcel jest strasznie niedotykalski i pewnie nawet nie da się porządnie osłuchać:-( Ach....martwię się:-(

Agaam gratki dla Vicky:tak: Przyjdź na kawę to dziewczynom wyścigi zrobimy:-D pewnie będzie śmieszny widok:-D Ja już musiałam zmienić miejsce gazet i innych dupereli spod stołu bo ciągle :-Dtam chodziła

hej! Czytam i zazdroszcze wam tej siły co do przygotowań przed swiatecznych,,, ja kompletnie nie ma sił,jak przychodze z pracy marze o spanku,wiec zaraz to robie,,,chyba nigdy nie byłam tak rozleniewiana,,,hahah Czy kazda ciąża tak wyglada? UFFFFFFFFFFFF,,,POZDRAWIAM :)

czesc mamuski!
od godziny probuje poczytac wasze posty i cos wam odpisac ale moja Dusia sukcesywnie mi w tym przeszkadza,budzac sie co chwile,nie wiem co z nia sie dzisiaj dzieje,przez ta zmiane czasu zasypia mi dopiero po 20 ale za to wstaje po 8,mam tylko nadzieje ze tak zostanie :dry:
sylwia.m zdroweczka dla Marcela i Olivki,niestety tak to jest ze jak jedno choruje to i drugie lapie bakterie :-(
4muchy ja mam nadzieje ze przynajmniej w niedziele wielkanocna bedzie ladna pogoda bo chrzcimy dusie i nie mam dla niej zadnej cieplejszej kurteczki,chociaz w kosciele niezle grzeja
natalka1990 ja bylam wielka przeciwniczka chodzika i pewnie bym nie kupila ale kochana forumowa ciocia mi pozyczyla ;-):-p no i codziennie Nadia troszke chodzi ale staram sie kontrolowac :tak: fajnie ze nie musisz sie martwic szykowaniem jedzonka na swieta,chociaz z tego co pamietam to Boze Narodzenie mialas chate pelna ludzi i pewnie mase roboty :dry:
nefretete powodzenia w postanowieniu trzymam zacisniete kciukasy :tak: a jak malzonek? czy znowu razem próbujecie? ja strasznie sie ciesze ze udalo mi sie rzucic chociaz czasami z nostalgia wspominam tamte czasy :sorry2:
Monia czytajac twojego posta o wizycie na usg dostalam dreszczyku na calym ciele :-D ja chyba do konca zycia nie zapomne pierwszego scanu,Duska tez byla bardzo ruchliwa :tak:
Agaam gratulacje dla Vikuski!!!! czy juz ustalilas z sylwia termin wyscigu? a przyjmujecie zaklady? :-D duska poki co przyjmuje pozycje ale tylko kiwa sie do przodu i do tylu :-D:-D:-D

jeste wieczorowa pora;-)
pomimo tego,ze Pawcio chory to standardowo musi isc pozno spac.chyba za bardzo sei ucieszylam,ze to zeby,bo doszedl kaszel i czerwoe gardlo.dzwoinilam do lekarza,zeby sie a wizyte umowic,ale stwierdzila ze dzisiaj to juz nie pomimio tego,ze byla 12 i powiedzialam ze wazne!!!i kazala jutro zadzwonic,bo moze bedzie wolny termin:wściekła/y::wściekła/y:o boze szlak czlowieka trafia z tym wszystkim,jak ie urok to sraczka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobrze ze chociaz z Asie pogodzilismy bo szlu mozna dostac jak taka cisza w domu.
mojadzidzia-dawno Cie nie było:tak::tak:trzymam kciukasy za ladna pogode!!
mojagna-chyba nie kazda,bo ja jak pracowałam to dojezdzałam 1.5 godziny w jedna strone,pozniej 8 godzin pickowania i byłam w domu o 22.30:szok::szok::szok:i jeszcze miałam full energii:szok::szok::confused::confused:masakra była tylko z moimi nogami,bo puchly jak balony,a pracowałam az prawie do 8 miesiaca!!ale poziej nadrobilam wszystko,spalam i spalam i jeszcze raz spałam:-D:-D
sylwia-zdrówka dla dzieciaczkow:tak:ja mam masakre z jednym,a co dopiero 2:szok::szok:
dominisia-wracaj szybko do zdrowia,ja na szczescie ostatnio nie chorowałam,ale nie wiadomo czy i mnie nic nie zlapie,bo moj A juz marudzi ze go gardlo boli,wiec bede miala dwojke chorych dzieci:szok::szok:
graziul-baleriny czekaja az nogi sie zagoja,cgyba wsadze je do pralki to namocza sie tak jak powinny:baffled::confused::confused:
dobra,miłej nocki zycze,bo maly sie obudzil i chyba chce wstac:wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry