Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

po prostu jakoś czas tak szybko leci, że nie mam czasu siedzieć przy kompie, a do tego zrobiła sie ładna pogoda to siedze na ogródku
, dużo w tym prawdy. Latania było co niemiara, ale święta zaliczone.
no ale mam troche na ktorych widac

U NAS WEEKEND ZLECIAŁ SZYBKO POGODA W SOBOTĘ BYŁA CUDNA DZISIAJ JUŻ NIE
MAM NADZIEJĘ ŻE NIE BĘDZIE GORZEJ BO MÓJ D WYCZYTAŁ ŻE W CZWARTEK MA BYĆ MINUS 1

MAM NADZIEJĘ ŻE SIĘ TO NIE SPRAWDZI
A JA MAM DO WAS PYTANIE MOJEMU OSCAROWI KOŃCZY SIĘ PASZPORT 26 CZERWCA A JA CHCIAŁAM ZABUKOWAĆ BILETY NA 12 LIPCA ALE CHYBA SIĘ NIE WYROBIĄ???CO??JAK MYŚLICIE
KURCZE DOBRZE ŻE ZAJARZYŁAM ŻE TEN PASZPORT SIĘ KOŃCZY BO MIAŁAM JUŻ DZISIAJ ZABUKOWAĆ ??? MYŚLICIE ZE JAK TAM ZADZWONIMY TO UDZIELĄ NAM JAKIŚ INFORMACJI CZY COŚ??

PNĄCE RÓŻĘ SIĘ TYLKO ZACHOWAŁY ALE ZANIM ONE UROSNĄ 
TO JUŻ CHYBA BĘDZIE JESIEŃ

A Z TYŁU W OGRODZIE NIC NIE ROBIMY BO SĄSIAD NAM POWIEDZIAŁ ŻE MAMY ZADZWONIĆ DO CANSILA I ONI TEN SYF POSPRZĄTAJĄ 
BO TAM BRUDNO 
MUSIELI BYŚMY ZAMAWIAĆ SKIP NA TE WSZYSTKIE RZECZY 
A TAK NIBY ONI MAJĄ TO ZROBIĆ
CIEKAWE TYLKO KIEDY MÓJ TAM ZADZWONI

ZACZĄŁ JUŻ PRACOWAĆ
TYLKO TE WYNIKI COŚ NIE PRZYCHODZĄ
Z TYM CZEKANIEM NAJGORZEJ:-

zreszta same chyba wiecie nie bylo o czym:-(jakos w zadumie bylam przez te dwa dni:-(
i wtedy zdazysz,nie musisz czekac jak sie stary skonczy
i zdazysz,na paszport sie czeka 1 miesiac
pewnie jakos za 3 tygodnie bedziecie miec spotkanie w konsulacie i dwa miesiace zostana na przyjscie paszporu ,wiec raczej zdazycie do 12 lipca:-)a Twoja Kaja konczy tak szybko szkole ??moj Kuba dopiero 23 lipca

oj i tak to jest prawda ze dopiero tutaj odpoczniesz
a te pucki ta ma super

chociaz sie nie nastawiam na jakis cud