Kasia a jak już będziesz miała te vouchery to ja też poproszę. Do Ciebie trochę bliżej. Renuska czemu Ty tak daleko mieszkasz
, ale i tak dobrze mamy z Tobą i tymi zniżkami. Muszę na wiosnę trochę podreperować szafę a poza tym schudłam przecie i wszystko wisi. Nie wiem czy się cieszyć czy smucić z wydatków. 
Sylwia mnie też raz na ulicy zrobiła Matyldą powiedzmy wstyd, ale tak się darła jak jeszcze nigdy dotąd, normalnie jakby ją ktoś ze skóry obdzierał, ale też się nie poddałam. U mnie tylko najgorzej jest jak ja mam zły dzień, wtedy zamiast nie reagować krzyczę i ucz tu człowieku dziecka konsekwencji, jak matka z nią na bakier.
, ale i tak dobrze mamy z Tobą i tymi zniżkami. Muszę na wiosnę trochę podreperować szafę a poza tym schudłam przecie i wszystko wisi. Nie wiem czy się cieszyć czy smucić z wydatków. 
Sylwia mnie też raz na ulicy zrobiła Matyldą powiedzmy wstyd, ale tak się darła jak jeszcze nigdy dotąd, normalnie jakby ją ktoś ze skóry obdzierał, ale też się nie poddałam. U mnie tylko najgorzej jest jak ja mam zły dzień, wtedy zamiast nie reagować krzyczę i ucz tu człowieku dziecka konsekwencji, jak matka z nią na bakier.
Marcelek to ma charakter. Filip też jest taki uparciuch. Czasami zdarzało mi się go przekupywać super zabawkami i to nie działało. Taki typ
A z Ciebie twarda sztuka. ;-) Ja tam bym sie cieszyła z takiego powodu zmiany garderoby
I nawet przez chwile nie myśl, że jesteś złą mamą
Jak będziesz szła do jstysiak to czy możesz wziąć dla mnie katalog z Avonu bo ostatnim razem gdzieś zapodzialam zanim obejrzałam
Ciezka sprawa w tym roku
Moj z ta scena przed przedszkolem a potem jeszcze arturowi w aucie

,i pochwal sie co to za interes
PRAWIE JAK LEKTURA