reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc wieczorkiem:-)
Ale ja padnieta jestem:baffled:tez zrobila sobie z Davidkiem spacer z ranca ,a potem musialm wszystko z kuchni i z korytarza powynosic no i padam teraz:eek::eek:

4MUCHY-faktycznie to przez to ze nie mialam adobe.... nie mogla mi ta strona wejsc,sciagnelam sobie ten program i dziala juz:tak:
A Ty wczesniej nie dawalas Julce nurofenu??tak mi sie przypomnialo jak kiedys Kubus dostal tutaj syrop na kaszel i po jednej dawce caly byl w bomblach:szok:jejku jak On starsznie wygladal,a jak ja sie przestraszylam:eek:
Zdrowka zycze:-)

ROKSANNA-dla Mati tez :tak::-)

ANIA1812-Gratki dla Filipa:-):tak:

AMPAR-ja nie wiem skad Ty takie tanie wycieczki bierzesz??:eek:
No i tez powiem;a nie mowilam.....:-D:-D:-D:-D

AGAAM- jak dzisiaj poszlo usypianie??

MOJADZIDZIA-oj tak ,te zdjecie na nk jest super:-)z Nadii taka slicznotka wyrosnie.Oj bedzie miala duzo adoratorow:-)
To dobrze ze z mama ok.A twoja mama wrocila do pracy na caly etat??

A wiecie jak teraz jest cieplo,wyszlam smieci wyrzucic i jest przyjemniej niz w dzien ,bo nie wieje:-)
Wiec smialo moge powiedziec ze wiosna wkoncu do Nas zawitala:tak::-)huraaaaaaaaaaaaa
Ja dzisiaj pierwszy raz robilam fasolke po bretonsku,ciekae jak wyszla:eek:
Chyba mi sie nie uda takiego posta napisac ja co niektorym dzisiaj :-D:-D

Pozdrawiam te co ominelam,ale juz nie mam sily pisac .Buziaki

Uciekam spac,pa pa

reklama
hej:-)

ale sie wyspalam na pierwszym tancu w you can dance poleglam :-D a Claudia obudzila sie :-Dtylko raz o 23 dalam herbatke i poszla spac dalej do 6;15:tak: wiec chyba juz jest ok :-)

doris daj znac jak fasolka :tak: ja tez jeszcze nigdy nie robilam a skad przepis mialas ??

agaam tak mi sie teraz przypomialo ze mialas dac przepis na tego placka po cygansku :sorry:;-) jak usypianie Vici poszlo wczoraj ??

roksanna oj to nie bedziesz juz miala malch kociaczkow:-( powodzenia u weterynarza:tak:

sylwia super ze paszport zalatwiony:tak:

ampar jak zakupy na ebay-u ??:-)

ide na kawke:tak:

hej wpadlam sie tylko przywitac:zawstydzona/y: zero natchnienia:zawstydzona/y: nikola dalej kaszel nieziemski ma-zrobilam wczoraj syrop z cebuli a nie chce pic:-(
kasia8118- zapomnialam ci odpisac, zel jaki stosowalam na dziasla to dentinox-jak dla mnie rewelacja.tylko ten zel pomogl nikoli-reszt niech sie schowa.tesciowa przywiozla mi go z pl, a pozniej okazalo sie ze mozna go kupic tutaj.co do kubkow to nie pomoge bo nikola pije z kubka z rurka:-p
renuska-ja rowniez dolaczam sie z podziekowaniem za vouchery
ampar-zazdroszcze wycieczki:tak:
mojadzidzia-dusi stroj powalajacy-a mala modeleczka ci rosnie/wiadac ze uwielbia sie fotografowac. kurcze ja z nikola tez spie i gnojek w nocy sprawdza noga czy jestem obok:zawstydzona/y: mam nadzieje ze jakos niedlougo sie to zmieni, choc nie zaprzeczam ze lubie z nia spac:-p
graziul-mam nadz\ieje ze nikoli do przyszlego tygonia sie polepszy i sie w koncu poznamy jako ze z jednego miasta jestesmy:-) a maialm sie pytac, z jakiej dzielnicy jestes?

sluchajcie mam do sprzedania televizor sony za 20 funtow. lezy mi pod schodami i zajmuje miejsce. nie jest to plazma ale jest duzy i dobrze odbiera. jakby ktoras byla chcetna to piszcie na priv

czesc wszystkim
natalka to swietnie ze sie wyspalas:tak::tak::tak::tak::tak:
roksanna to kotka teraz bedzie mogla sie puszczac i nic nie przyniesie:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
agnieszka zdrowka dla NIcoli teraz to chyba jakis wirus panuje bo co nie slysze to kazdy chory :-:)-:)-:)-(
mojadzidzia Dusia to modelka jak sie patrzy swietne zdjecie:tak::tak::tak::tak:
Ania ja nie wiem czy ci gratulowalam ale zdrobie to najwyzej jeszcze raz gratki dla Filipa ja rowniez bym byla dumna to spokojny chlopak :tak::tak::tak:
doris twoj Kubus też jest bardzo spokojny zawsze usmiechniety swietny chlopak z niego:tak::tak::tak::tak:
ok moze cos pozniej naskrobe bo zaraz trzeba sniadanko zjesc i ogarnac chatke szybko no kuchnie bo to standardzik jak P wejdz\ie do kuchni to potem ciezko sie zabrac za sprzatanie ale przynajmniej mam co robic tylko niekiedy wkurzam sie bo jak posprzatam sovie na wieczor ładnie to on mi zawsze cos tam zrobi i rano mam to samo juz zastanawiam sie czy nie ma tasiemca bo nawet o 23ciej je jeszcze i to pozadnie
wstawac szkoda dnia pisac co tam u was:tak::tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny:-)

Natalka dolaczam sie ja tez sie wyspalam Mala spala do 6 a potem od 6;30 do 9;10:szok: az jestem w szoku ale to to zasypianie ja chyba tak meczy:zawstydzona/y:

Mala wczoraj zasnela w 15min:szok::szok: az bylam w szoku jak P zszedl na dol a malej nie sylyszalam. No ale zeby nie bylo tak pieknie to obudzila sie po godzinie i a piac od nowa godzina placzu i zasypaiania:no: no ale i tak staram sie bc dobrej mysli:tak:

Tynia i Wiki ja akurat mam na odwrot w tym wypadku moj to zazwyczaj na wieczor posprzata w kuchni co bym rano nie musiala pierwsze co do garow startowac:tak:

roksanna zdrowka dla Mati i powodzenia u weterynarza:tak: w koncu bedziesz miala spokoj:tak:

agnieszkauk Ty to sie meczysz z tymi chorubskami wspolczuje Ci kobietko:no: i zdrowka dla Nikolki:tak:

mojadzidzia ja ic innego nie wymysle jak tylko napisze ze zdjecie rewelka:-Di zdrowka dla mamusi:tak:

Doris ojj nie zazdroszcze remontu. Wytrwalosci w tym wszystkim a fasolka napewno wyjdzie:tak: ja tez dzis bede robbic:tak: poprzednim razem jak robilam to byl moj pierwszy raz to zrobilam deczko za slona:zawstydzona/y: ale czlowiek uczy sie na bledach wiec mysle ze dzis wyjdzie oki:-)

Renuska dzieki sliczne ciesze sie ze i dla mnie wystarczy:tak:

Sylwiam super ze w konsulacie szybko i sprawnie poszlo:tak: a kiedy wybierasz sie do kasi po vouchery? bo jak bys jechala moge pojechac za Toba??podjechalabym do Ciebie bo za Toba bym sie tak nie bala a do tego nie wiemm gdzie Kasia mieszka:zawstydzona/y:

aha Natalka przepis z ktorego ja korzystam i przepraszam ze tak pozno ale zupelnie o tym zapomnialam:zawstydzona/y:Placek po cygańsku - MojeGotowanie.pl - Przepisy - Obiady - Placek po cygańsku pole4cam:tak:

Oki ide jakies sniadanko wciagnac i szykowac sie bo po zakupki trzeba podjechac:-)Papa

dobry dzien:-)
ja juz sie przykladam pol godziny zeby napisac.moj krecik wstal o 7,po godzinie juz byl spiacy wiec poszedl na dzemke,no i nigdy nie zgadniecie ile spal?????5 min:-D:-D:-Dzostawilam go w sypialni i nawet do pokoju nie zdazylam dojsc a on juz sie cieszyl z sypialni:-D:-D:szok::szok:teraz biega po chalupie jakby mu ktos torpede w tylek wsadzil:-D:-Da rano jak ciagnal cycusia,to odchylis sobie glowke tak,zeby na mnie popatrzec i mowi mniam mniam mniam:-D:-D:-Daz mi sie mordka ucieszyla:-):-)
agaam-widzisz jak szybko poszlo:szok::szok:teraz na mnie kolej,moze w ciagu dwoch tygodni dam rade,tylko ze u mnie jest ten problem ze A nie wytrzyma jego placzu,wiec chyba musze go wymeldowac na jakis czas:-D:-D
sylwia-dzieki za informacje,no i fajnie ze wszystko gladko poszlo,my tez musimy jechac bo malego 5-letni juz lezy ze 3 miesiace i jakos zawsze szkoda mi dniowki ktora A straci,ale teraz jak jego tata przyjedzie to wezmie wolne i pojedziemy.
ampar-ja mam dla ciebie propozycje nie do odrzucenia:tak::tak:zostan nasza pania manager od wyszukiwania wakacji:-D:-Dbo najlepsza w tym jestes,a tak na serio jak juz bede miala kaske,to naprawde cie poprosze o pomoc.;-)
doris-narobilas ochoty na fasolke,ale mi sie nie chce na 2 osoby robic,wole w sloiczu kupic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tynia i wiki-ja tez mam chyba tasiemca:-D:-Dbo uwielbiam sobie tak podjadac,a pozniej siedze na kanapie i macam po sadle i uzalam sie nad swoim pontonem,bo oponka to tego nazwac nie mozna:-D:-D
agnieszkauk-zdrowka dla nikoli:tak:
renuska-dobrze masz z malym,niedlugo bedzie ci plecy masowal,ja mam nadzieje ze moj tez tak bedzie robil:tak::tak:bo cos mnie kregoslup pobolewa i to dzisiaj juz na maxa,a nie moge nic lyknac.:no:
jstysiak-butla nie zajac,nie ucieknie,mam jeszcze z 8!!bo nakupilam jak ta debilka,a on wcale nie pil z butli:wściekła/y::wściekła/y:
dobra,przepraszam ze nie odpisalam wszystkim,ale musze sie polozyc na podlodze bo zaraz bede chyba z bolu wyc.

roksanna-dziekuje za podrzucenie voucherow:tak:
RENUSKA-kochamy cie za te obdarowywanie nas voucherami:-D a tak naprawde to nawet nie wiesz ile szczecia dajesz nam, dzielac sie voucherami. po wyjsciu ze sklepu z torbami zaladowanymi jestesm naprawde zadowolone. ja na zakupy wybieram sie jutro-juz na ich stronce upatrzylam soebie pare ciuszkow i buty;-)
aagam-wiesz robialm kiedys taki placek(ale zamienilam wolowine na wieprzowine)-byl pyszny, ale jak go chcialam zlozyc na pol tak jak na zdjeciu to mi pekl:eek:. nieiwem co zle zrobilam, ale taki pekniety tez smakowal:tak:

mam do oddania syrop na kaszel Benylin o smaku truskawki od 2-12lat. jak ktoras ma ochote to dajcie znac

Ostatnia edycja:
zaneta -z tym masazem to nie glupi pomysl:tak:zwazywszy na to ze Dominik wazy ponad 15 kg i jak wychodzimy bez wozka ,to czasami musze go troszke wziasc na rece a wieczorem nie moge sie ruszyc
agnieszka uk-Ty to zawsze poprawisz mi humor :laugh2:
A ja dzis bylam u fryzjerki i jestem bardzo zadowolona ,tym bardziej ,ze sama nie wiedzialam co tak do konca chce ,poniewaz mam krecone wlosy i dlugo kombinowalysmy ,az w koncu wyszlo calkiem proste ciecie :laugh2:.Zaliczylismy tez pierwsze wyjscie po za teren ogrodu bez pieluchy ,wczesniej to sie tak jakos balam :zawstydzona/y:i pogoda nie najlepsza na takie akcje .

Hej mamuski
ja tylko na chwilke bo chcialam nadrobic czytanie wiec dalam Nadusi brzoskwinie i zasiadlam przed komputrem a teraz widze ze moje dziecko zamiast jesc to smaruje brzoskwinia po dywanie a sama wyglada jak mala swinka,nawet wlosy sa mokre-dobrze ze dzisiaj kapiel
tynia i wiki nie masz ochoty dywanu u mnie wyprac,pytam bo ty to masz juz wprawe :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ależ dziś był busy day. Uffffff. Ale jeszcze nie koniec bo wychodzę do szkoły. Właśnie któraś się chwaliła :-p to ja też zdałam wszystkie egzaminy :-p 3.
Kot już w domu, ale strasznie się wścieka, chyba ją boli. Przed chwilą latałam po mieście szukałam takiego kołnierza, bo gryzła się tam. Nie wiem jak bidulce ulżyć.
Kasia dzięki za vouchery i gościnę.
Renuska już Agnieszka pisała że jesteś wielka.
Na razie spadam, papa.

Do góry