roksanna1
bleblebleble
Doris Welcome to High5 Play Centre!, tam są kulki też między innymi. Takie duże centrum sportowe. Mój tam na piłkę czasem jeździ.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kulek nie bylo

az w necie sprawdzilam
no i okazalo sie ze ma racje
coz wybralysmy sie na krotki spacer, poplotkowalysmy i do domu, bo bardzo wialo i zimno bylo
. kurcze jak R siedzi w domu, a ja chodze do pracy tylko na weekendy, polska tv w domu i do tego ni mam kalendarza sciennego
to hmmm....(usprawiedliwiam sie
)ciezko jest o wszystkim wiedziec hahhaha.
ja w sumie wole bardziej cieple kolory. nikola w pokoju ma zolty kolor
a ja w pl maialm jasny roz
a ja to jak chora jestem to musze wszystko

ale tylko wtedy jak nie znajdzie dobrego miejsca. nerwy mamy jak jedziemy do morrisona na zakupy a wszystkie miejsca dla dzieci i ich rodzin sa zajete a wsrod nich np. taksowkarze, nastoletnie gowniary, czy inni ludzie BEZ DZIECI

jak patrzę na te dzidzie to aż mnie ciary przechodzą, ta moja niby mała a taka wielka
Znajoma kiedys też dostała za to mandat....
bo ja byłabym jakoś 11.45
Ale faktycznie masz się z tym swoim chłopem, mój w takie sprawy wogóle się nie wtrąca co też jest denerwujące bo czasami mógłby coś doradzić

i katar dostał więc mnie raczej u graziul nie będzie,bo nie chce żeby wasze maluszki sie pozarazały....a tak sie cieszyłam na spotkanko:-(no ale dzieciaczki najwazniejsze.
jak maly juz bedzie zdrowy,i przywioze ci books:-)ale wtedy dzieci bedziesz musiala oddac Dorocie,bo jak sie wciągniesz to zapomnisz o innych sprawach

.Zobaczymy jak to będzie faszeruje się lekami z Pl może do jutra będzie Ok. bardzo na to liczę
.
;-).
.
Wyrzuca wszystkie płyty Filipa albo wsadza do pralki pralki ciuchy z suszarki

Co do wczorajszej pogody to myślałam, że szlag mnie trafi. 3 razy wieszałam i ściągałam pranie przez deszcz
A nie miałam gdzie tego rozwiesić w domu bo zrobiłam duże pranie
Nawet przymierzałam kilka rzeczy ale nic na mnie mi się nie spodobało
No ale wcale jej się nie dziwie- chciaż tyle miała przyjemności z życia
A co do wystroju mieszkania to na szczęście my mamy podobne gusta i nigdy o to się nie kłóciliśmy:-)
)
musze chyba zainwewstowac w nowy sprzet albo zabrac mezowi z UK
moze doszyj mu teraz kieszonki

masakra. Wszystkio co masz dawaj, moze mi pomoze utrzymac wage, no ale niestety dzisiaj sie skusilam na 3 cistka no i teraz mam wyrzuty sumienia