agnieszkaUK
Fanka BB :)
hej
anja0607- witaj na naszym forum. ja tez jestem z BD9 i tez podlegam pod ten osrodek. ja niestety ci nie pomoge:-( ale jedno wiem, ze jezeli nie jestem pewna tutejszej opieki i wogole angielskiegoleczenia to jade do manchester-jedyna moja rada
w sumie to powinnas pojsc tu do lekarz i przedstawic sytuacje jak nam teraz, a jezeli nie bedzie ci odpowiadalo ich leczeni wtedy kieruj sie do polskiego ginekologa. powidzenia
ide szykowac sie do pracy
anja0607- witaj na naszym forum. ja tez jestem z BD9 i tez podlegam pod ten osrodek. ja niestety ci nie pomoge:-( ale jedno wiem, ze jezeli nie jestem pewna tutejszej opieki i wogole angielskiegoleczenia to jade do manchester-jedyna moja rada
w sumie to powinnas pojsc tu do lekarz i przedstawic sytuacje jak nam teraz, a jezeli nie bedzie ci odpowiadalo ich leczeni wtedy kieruj sie do polskiego ginekologa. powidzeniaide szykowac sie do pracy

Może Adaś stwierdził że pranie się nie doprało
No ale w końcu wkurzyłam się i wyrzuciłam je do śmieci
Niby fajnie tak sie wyspac ale przegapilam aukcje na ebayu, nie wyjelam miesa na obiad, nie posiedzialam w necie a tym samym na forum, nie posprzatalam, nie obejrzalam mjak milosc- za duzo tych minusow
zero kondycjii

co chwila siku,rany ile razy dziennie dzieciak moze sikać.